fbpx

Slide C-RV
Hybrid
31.990 EUR
                


☉ Propulsat de motor electric - 184 CP*
☉ Dinamic, Silențios, Eficient
☉ 3 moduri de condus
        

    
        

    
C-RV
Hybrid
☉ Propulsat de motor electric - 184 CP*
☉ Dinamic, Silențios, Eficient
☉ 3 moduri de condus

Propulsat de un motor electric de 184 CP, noul CR-V Hybrid setează un nou standard de eficiență, cu un consum mixt de 7.3 l/100/km*

putere motor icon
Putere

184 CP

VITEZĂ MAXIMĂ

180 km/h

Consum mixt

7,3 l/100 km

Portbagaj

497 litri

Galerie video

Play

SISTEMUL HYBRID – E:HEV

Noul CR-V Hybrid este un model dinamic, silențios și eficient datorită tehnologiei e:HEV ce oferă trei moduri de condus: ELECTRIC, HYBRID și ENGINE.

Play

SISTEMUL HYBRID – E:HEV

Noul CR-V Hybrid este un model dinamic, silențios și eficient datorită tehnologiei e:HEV ce oferă trei moduri de condus: ELECTRIC, HYBRID și ENGINE.

Play

SISTEMUL HYBRID – E:HEV

Noul CR-V Hybrid este un model dinamic, silențios și eficient datorită tehnologiei e:HEV ce oferă trei moduri de condus: ELECTRIC, HYBRID și ENGINE.

Rallye Red Honda CR-V Rosu Rallye Premium Crystal Red Metallic Honda CRV Premium Crystal in rosu metalic Premium Agate Brown Honca CR-V Premium in culoarea Agate Brown Platinum White Pearl Honda CR-V Platinum in culorea White Pearl Modern Steel Metallic Honda CR-V Modern in culoarea Gri Metalic Lunar Silver Metallic Honda CR-V Lunar in culoarea Argintiu Metalic Crystal Black Pearl Honda CR-V Crystal in culoarea Black Pearl Cosmic Blue Metallic Honda CR-V in culoarea Cosmic Blue Metalic

Cum funcționează?

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 184 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. Astfel, mașina rulează 100% electric, oferind o autonomie de până la 2 km. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, engine, intervine atunci când sistemul e:HEV consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci cand motorul pe benzina poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia masinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi setată pe 4 nivele de intensitate folosind padelele de pe volan rezultând o decelerare mai lentă sau mai abruptă, ceea ce înseamnă că recuperează mai puțină sau mai multă energie.

TEHNOLOGIE

Sistemul Hibrid 

Sistemul inovator e:HEV permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. 

Tehnologie unică 

Tehnologia e:HEV oferă o experiență de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive. 

Afișare inteligentă 

Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informații esențiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan. 

CONECTIVITATE

Sistemul de infotainment Honda CONNECT cu ecran tactil de 7″, dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteți accesa aplicații, contacte, e-mailuri și multe altele. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență pe deplin conectată. 

Siguranță deplină 

Noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele, la ultimele teste de siguranță Euro NCAP. În plus, sistemul revoluționar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile în industrie. 

Honda Sensing 

Noul CR-V Hybrid este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frâneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbag-uri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele. 

SPAȚIU ȘI DOTĂRI LA INTERIOR

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum. 

Proiectat pentru viața ta 

Noul CR-V oferă un spațiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spațiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viața cu funcții precum hayon acționat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea. 

Experiență premium 

Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă. Sistemul climatic cu două zone, scaunele frontale încălzite și reglabile electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager completează experiența unică la bordul noului CR-V Hybrid. 

DESIGN

Noua siluetă CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică. Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri. 

Cu o serie de accesorii originale Honda, cum ar fi pragurile laterale sau portbagajul pentru plafon, posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate. Fie că ești în oraș sau pe un drum de țară, noul CR-V este la el acasă oriunde. 

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Materiale informative

Vrei sa afli mai multe detalii? Descarca lista de pret, brosura de model sau brosura pentru accesorii

Honda Nord

Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

PROGRAM DE FUNCTIONARE

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
031 828 01 30
vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro