fbpx

Slide OFERTĂ ACCESORII HONDA 25% Discount accesorii selectate Honda
Montaj gratuit accesorii selectate
Începi toamna fără griji
25% Discount accesorii selectate Honda
Montaj gratuit accesorii selectate
Începi toamna fără griji
OFERTĂ ACCESORII HONDA 25% Discount accesorii selectate Honda
Montaj gratuit accesorii selectate
Începi toamna fără griji
Oferte Service Honda Nord

-25%

Reducere accesorii selectate

Odată cu sosirea toamnei, este bine să te asiguri că mașina ta Honda este pregatita pentru vremea rece.

Descopera oferta de toamna Honda Nord, unde beneficiezi de discount de 25% la accesorii selectate de sezon.

După o vară plină, în care ștergătoarele au fost expuse la praf și soare, este momentul să faci o schimbare. Ca vizibilitatea să fie perfectă, indiferent de vreme, achiziționează un nou set de ștergătoare originale Honda. De asemenea, dacă vrei să păstrezi mașina curată atât la interior cât și la exterior, asigură-te că este echipată cu apărători de noroi și covorașe de cauciuc originale Honda.

În plus, în cazul beneficiezi de montaj gratuit în service pentru accesoriile selectate.

Astfel, te vei putea bucura în continuare de drumuri plăcute la volanul mașinii tale Honda, în confortul și siguranța cu care te-ai obișnuit.

ȘTERGĂTOARE PARBRIZ

APĂRĂTORI NOROI

COVORAȘE CAUCIUC

PROTECȚIE PORTBAGAJ

Pentru ofertă sau programare, este suficient să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 1 – 31 octombrie 2021 și nu se cumulează cu alte oferte sau cu beneficiile cardului de membru ”Club Honda Nord”.

Contactează-ne

Ai nevoie de service pentru mașina ta Honda? Completează formularul de mai jos cu cât mai multe detalii și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0723 137 898

E-mail

programari.service@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Știri/Noutăți
  Notifică/Informări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro