fbpx

Slide Civic Type R Cuplu 400 Nm
0-100 km/h în 5,8 secunde
Integrare smartphone
                

Cuplu 400 Nm
0-100 km/h în 5,8 secunde
Integrare smartphone
        

    
        

    Civic Type R Cuplu 400 Nm
0-100 km/h în 5,8 secunde
Integrare smartphone

Cel mai puternic și rapid hatchback cu 4 locuri și tracțiune față din lume – motiv pentru care este considerat o mașină de curse pentru drum. 

putere motor icon
Putere

320 CP

VITEZĂ MAXIMĂ

272 km/h

Consum mixt

8,5 l/100 km

Portbagaj

420 litri

PROIECTAT PENTRU PERFORMANȚĂ

Fiecare linie sculptată, împreună cu detaliile aerodinamice contribuie la optimizarea fluxului de aer și mărirea forței deportante, oferind manevrabilitate îmbunătăţită şi stabilitate la viteze mari.

EXPERIENȚA TYPE R

Interiorul pune confortul șoferului și al pasagerilor pe primul plan. Scaunele sunt inspirate din lumea curselor, iar materialele tactile premium fac diferența. Interiorul dispune de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbator de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7″, compatibil Apple CarPlay® & Android Auto™.

PERFORMANȚĂ LA MAXIMUM

Sub capotă se află un motor de doi litri, patru cilindri VTEC TURBO, care dezvoltă o putere maximă de 320 CP și un cuplu de 400 Nm. Nu este nicio surpriză că Type R poate accelera de la 0-100 km/h în 5.8 secunde și poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h.

Racing Blue Pearl Championship White Rallye Red Crystal Bleack Pearl Polished Metal Metallic Sonic Grey Pearl

INTERIOR PRACTIC

Aventură controlată

Interiorul și bordul te provoacă la aventură și dispun de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbător de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7″ si navigație Garmin integrată (compatibilitate Apple Car Play și Android Auto).

Confort sportiv

Chiar dacă sentimentul de motorsport este puternic, dotările de top şi confortul sunt prezente. Dincolo de scaunele inspirate de curse, ești înconjurat de materiale tactile premium. În plus, centrul de greutate este mai jos, iar poziția de la volan este mai antrenantă.

EXTERIOR INSPIRAT DE RALIURI

Inspirat din motorsport

Civic Type R beneficiază de tehnologie inspirată din motorsport. Printre elementele preluate se numără prizele de aer pentru răcirea frânelor, eleronul aerodinamic, capota ventilată fabricată din aluminiu și evacuare centrala triplă.

Elegant și dinamic

Este uimitor de elegant, dar în același timp sportiv și agresiv. Civic Type R are o dinamică superioară, linii menite să facă tracțiunea mai facilă. Pentru o dinamică mai eficientă, acoperișul Type R are montate deflectoare inteligente pentru scurgerea aerului spre spate.

TEHNOLOGIE

Putere personalizată

Type R are 3 moduri de conducere: Comfort, Sport și +R ca să ofere noului Civic Type R trei personalități diferite. Modul +R trezește mașina de curse Civic Type R. Modifică ecranul de afișare al panoului de instrumente, setările controlului tracțiunii, răspunsul accelerației, întăreşte direcţia şi amortizoarele adaptive, ca să îți ofere o experienţă de conducere mult mai directă.

Tracțiune sportivă

Noul sistem de tracțiune al lui Civic Type R nu face compromisuri cu șoferul. Acesta funcționează perfect indiferent de modul de conducere, și îți permite să schimbi treptele fără șocuri, ca un pilot profesionist.

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

Călătoria ideală cu Honda Civic Type R se desfășoară în deplină siguranță. Tocmai de aceea, mașina vine cu o multitudine de tehnologii de siguranță, din care face parte ultima generație Honda SENSING ce include, printre altele, sistem de avertizare a coliziunilor frontale (Collision Mitigation Braking System), sistem de asistare a menținerii benzii de circulație (Lane Keeping Assist System) și recunoașterea semnelor de circulație (Traffic Sign Recognition).

Cere ofertă personalizată

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Materiale informative

  Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro