fbpx

Propulsat de un motor electric de 184 CP, noul CR-V Hybrid setează un nou standard de eficiență, cu un consum mixt de 7.3 l/100/km*

putere motor icon
Putere

184 CP

VITEZĂ MAXIMĂ

180 km/h

Consum mixt

7,3 l/100 km

Portbagaj

497 litri

Galerie video

Play

SISTEMUL HYBRID – E:HEV

Noul CR-V Hybrid este un model dinamic, silențios și eficient datorită tehnologiei e:HEV ce oferă trei moduri de condus: ELECTRIC, HYBRID și ENGINE.

Play

INTERIOR PREMIUM

Noul CR-V folosește materiale și dotări premium precum volan și scaune încălzite, plafon panoramic, încărcare wireless și multe altele.

Play

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță, disponibil standard pe toată gama.

Cum funcționează?

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 184 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. Astfel, mașina rulează 100% electric, oferind o autonomie de până la 2 km. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, engine, intervine atunci când sistemul e:HEV consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci cand motorul pe benzină poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia masinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi setată pe 4 nivele de intensitate folosind padelele de pe volan rezultând o decelerare mai lentă sau mai abruptă, ceea ce înseamnă că recuperează mai puțină sau mai multă energie.

TEHNOLOGIE

Sistemul Hibrid 

Sistemul inovator e:HEV permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. 

Tehnologie unică 

Tehnologia e:HEV oferă o experiență de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive. 

Afișare inteligentă 

Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informații esențiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan. 

SIGURANȚĂ ȘI CONECTIVITATE

Sistemul de infotainment Honda CONNECT cu ecran tactil de 7″, dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteți accesa aplicații, contacte, e-mailuri și multe altele. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență pe deplin conectată.

Honda Sensing 

Noul CR-V Hybrid este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frâneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbag-uri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.  

Siguranță deplină 

Noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele, la ultimele teste de siguranță Euro NCAP. În plus, sistemul revoluționar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile în industrie. 

SPAȚIU ȘI DOTĂRI LA INTERIOR

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum. 

Proiectat pentru viața ta 

Noul CR-V oferă un spațiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spațiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viața cu funcții precum hayon acționat hands-free, scaune rabatate printr-o singură mișcare și podea plană pentru a facilita încărcarea. 

Experiență premium 

Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă. Sistemul climatic cu două zone, scaunele frontale încălzite și reglabile electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager completează experiența unică la bordul noului CR-V Hybrid. 

DESIGN

Noua siluetă CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică. Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri. 

Cu o serie de accesorii originale Honda, cum ar fi pragurile laterale sau portbagajul pentru plafon, posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate. Fie că ești în oraș sau pe un drum de țară, noul CR-V este la el acasă oriunde. 

Materiale informative

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii. În plus, găsești un PDF cu avantajele și modul de funcționare al sistemului hibrid.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord!Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro