fbpx

Slide ADVENTURE SPORTS es ACUM ȘI CU SUSPENSIE ELECTRONICĂ.
DE LA 17.850 €
        

ACUM ȘI CU SUSPENSIE ELECTRONICĂ.
DE LA 17.850 €
                 ADVENTURE SPORTS ES ACUM ȘI CU SUSPENSIE ELECTRONICĂ.
DE LA 17.850 €

Privește către un nou orizont și către un nou cer senin cu motocicleta Honda Adventure Sports ES. Pornește în aventură cu tehnologie avansată și dotări premium

putere motor icon
Putere

102 CP

Înălțime șa

850/870 mm

Consum mixt

4.9 L/100km

VOLUM REZERVOR

24.8 l

DARKNESS BLACK METALLIC Pearl Glare White Tricolour

Descoperă detaliile ADVENTURE SPORTS ES

SUSPENSIE SHOWA 

Noua Africa Twin Adventure Sports cu Suspensie Electronică (SHOWA EERA ™) iți oferă setările optime de suspensie pentru toate situațiile. Trei moduri prestabilite acoperă toate scenariile de mers, touring, în oraș sau off-road. Preîncărcarea amortizorului spate poate fi, de asemenea, ajustată electronic, în timp ce staționezi pentru a se potrivi cu încărcarea, indiferent dacă vei călători singur sau cu pasager și bagaje. 

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU AVENTURĂ 

Când ești în șa toată ziua, detaliile pot fi foarte importante. La reproiectarea Africa Twin Adventure Sports, ne-am concentrat asupra confortului: rezervor mai mare, carenă frontală extinsă, parbriz reglabil pe înălțime. Și pentru a îmbunătăți siguranța, noile faruri dual LED oferă lumini de zi (DRL) și Cornering Lights. Mânerele încălzite îți oferă confort în timp ce controlul de croazieră te ajută să parcurgi mai ușor distanțele lungi. Există și o priză de încărcare ACC, iar roțile vin echipate cu anvelopele fără cameră. 

ECHIPATĂ COMPLET – DRUMEȚII LUNGI 

Nu există un partener mai bun pentru călătoriile tale, oriunde te va duce drumul. Am echipat noua Africa Twin Adventure Sports cu dotări practice pentru a te ajuta să mergi mai mult. Are patru moduri de călătorie prestabilite și două moduri personalizabile, unitatea de măsură dinamică inerțială (IMU), HSTC, Cornering ABS și Wheelie Control, toate ușor gestionate prin intermediul ecranului tactil TFT de 6.5”, cu conectivitate Apple CarPlay® și Bluetooth.

Detaliile fac diferența

DESIGN ADVENTURE SPORTS

Africa Twin Adventure Sports este pachetul perfect pentru drumurile lungi. Conceput pentru confort și performanță, carenajul frontal protejează, în timp ce parbrizul reglabil pe înălțime vă permite să adaptați fluxul de aer. Rezervorul de combustibil de 24,8 L oferă o autonomie mai mare, în timp ce scutul motorului și panourile premium din aluminiu protejează motocicleta 

MOTOR PUTERNIC 1100CC 

Aveți o putere maximă de 102 CP și un cuplu de 105Nm cu care să vă jucați, iar acest motor bicilindru paralel este impresionant de puternic, de la zero rpm la linia roșie. Eficiența de admisie-evacuare este atent optimizată cu ajutorul ECU, pentru o senzație de accelerație îmbunătățită și un răspuns imediat. 

SUSPENSIE AJUSTATĂ ELECTRONIS SHOWA 

Setări optime de suspensie, tot timpul. Nu este doar o teorie. Suspensia electronică SHOWA EERA ™ gestionează forța de amortizare în raport cu selecția modului și un ECU de suspensie dedicat atrage informații în timp real de la senzorii de cursă față și spate, IMU și Cornering ABS. Preîncărcarea arcului spate poate fi, de asemenea, reglată electronic, în timp ce staționează, pentru a se potrivi sarcinii. 

DISPLAY TFT TOUCH SCREEN 

Vei fi pe deplin concentrat la drum. Un ecran tactil TFT color de 6,5 inci oferă o selecție captivantă a modurilor de conducere și un control ușor al navigării și al conectivității Bluetooth. Apple CarPlay® permite oglindirea și gestionarea fără probleme a aplicațiilor iPhone sau a apelurilor prin intermediul ecranului tactil. 

FARURI LED DUALE CU DRL SI CORNERING LIGHTS 

Recunoscute instantaneu, cu o semnătură puternică, farurile duble cu LED oferă fascicule penetrante și sunt dotate cu lumini de zi (DRL) care se ajustează automat la intensitatea luminii ambientale, îmbunătățind siguranța indiferent de condiții. Luminile de viraj suplimentare utilizează viteza și unghiul de înclinare pentru a ilumina automat punctele oarbe atunci când

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Știri/Noutăți
  Notifică/Informări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Materiale informative

  Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

  Descopera ofertele Honda Nord aici: Oferte & Promotii

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro