fbpx

Ochii tăi trebuie să se adapteze. În afară de câteva detalii din aluminiu, întreaga motocicletă este învăluită de un negru intens.

putere motor icon
Putere

145,5 CP

Înălțime șa

830 mm

Consum mixt

5,8 L/100km

VOLUM REZERVOR

16,2 l

Descoperă detaliile CB 1000 R FOP

Sport, Naked, Retro

CB 1000 R Black Edition este o interpretare îndrăzneață a conceptului sport-naked orientat spre cultul “café racer”. Înzestrat cu tehnologie modernă și o ciclistică de invidiat, CB 1000 R Black Edition este ideal pentru rideri moderni, interesați atât de imagine cât și de performanță.

Neo Sports Café

Iese în evidență designul retro-industrial minimalist care are la bază propulsorul de top folosit pe modelul CBR 1000 RR, rezultând o motocicletă unică ce îmbină perfect elementele sport-naked cu cele Café Racer. Motocicleta este total reconcepută și indiferent din ce perspectivă o privești, design, performanță sau tehnologie, va stârni emoție și va intimida concurența pe orice traseu virajat, stradal sau circuit.

Atitudine maximă

Un motor cu patru cilindri de 998 cm – cu pistoane forjate de înaltă compresie, precum CBR1000RR – este montat pe un șasiu complet nou; o motocicleta puternică. Puterea maximă este de 145.5 CP / 10.500 rpm și combinată cu un cuplu de 104 Nm / 8.250 rpm, obții o accelerație puternică atunci când ai nevoie. Este un amestec interesant de performanțe puternice și putere controlabilă.

Detaliile fac diferența

Display TFT 5″ și sistem Honda Smart Phone Voice Control

Pentru gestionarea mai ușoară a navigației, a mesajelor, a muzicii în timpul mersului (disponibil pentru dispozitive cu Android™

Motor cu patru cilindri în linie

Simte adrenalina oferită de cei 145.5CP la 10.500rpm și 104Nm și bucură-te de răspunsul rapid si liniar al accelerației.

Control Throttle By Wire (TBW)

TBW oferă 3 moduri de condus default, STANDARD, RAIN și SPORT și trei moduri de condus customizabile (USER) prin care poți seta puterea, frâna de motor și intervenția Honda Selectable Torques Control (HSTC)

Suspensie SHOWA

Furca Showa Separate Function Fork Big Piston unit (SFF-BP) oferă controlul de care ai nevoie, iar amortizorul spate ajustabil pe compresie și încărcare funcționeaza împreună cu bascula mono-braț.

Putere de frânare

Discurile față flotante de 310 mm, montate radial sunt acționate de 4 pistoane și împreună cu sistemul ABSoferă forța de frânare de care ai nevoie în toate condițiile de trafic.

Sunet inconfundabil

Sistemul de evacuare 4-2-1 complementează motorul oferind un sunet puternic dupa 5.500 rpm pentru a se integra cu accelerația puternică.

Lumini LED

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord!Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro