fbpx

Slide Honda e Primul automobil electric Honda
Zero emisii*, confort rafinat și tehnologie de ultimă oră.

                

Primul automobil electric Honda
Zero emisii*, confort rafinat și tehnologie de ultimă oră.        

    
        

    Honda e Primul automobil electric Honda
Zero emisii*, confort rafinat și tehnologie de ultimă oră.Honda e 100% electrica, un autoturism electric proiectat pentru oraș și pentru modul în care trăim astăzi, capabil să unească perfect toate aspectele vieții tale prin conectivitate avansată

putere motor icon
Putere

154 KW

AUTONOMIE URBANA

282 km

Încărcare

80% in 30 de minute***

SISTEM DE PARCARE

AUTOMATA

Galerie video

honda-e-vid-1
Play

TEHNOLOGIA VIITORULUI

Honda e dispune de o pleiadă de tehnologii inovatoare precum camere video retrovizoare, parcare automată, 2 touch screenuri de 12.3″ și mânere uși integrate.

video-2-honda-e
Play

PUTERE ȘI PERFORMANȚĂ

Manevrabilitatea uimitoare este dată de raza de bracare redusă și motorul electric ce antrenează roțile spate. Împreună cu sistemul single pedal o fac ideală pentru mersul în oraș.

video-3-honda-e
Play

EXPERIENȚA ELECTRICĂ

Caracterul pur electric al Honda e este asigurat de designul compact, distribuirea egală a maselor între punți precum și încălzirea și răcirea activă cu lichid a bateriilor.

Charge Yellow honda_e-culori-yellow Crystal Blue Metallic honda-e-culori-blue Modern Steel Metallic honda-e-culori-steel Platinum White Pearl honda-e-culori-white Crystal Black Pearl honda-e-culori-black

TEHNOLOGIE

Dual Screen

Două ecrane tactile centrale de 12.3″ permit accesarea mai multor informații simultan de către șofer și pasager, cu posibilitatea de a schimba ecranele prin simpla glisare de la unul la celălalt.

Honda Parking Pilot

Sistemul Honda Parking Pilot folosește 4 camere video și 12 senzori sonar pentru a detecta un loc de parcare potrivit și pentru a ghida mașina în locul respectiv fără ca șoferul să atingă volanul, accelerația sau frâna. Sistemul poate parca lateral, perpendicular sau în spic, folosindu-se și de raza de bracare de doar 4.3 m.

Centre Camera Mirror

Oglinda retrovizoare interioară cu funcție dublă poate fi utilizată în modul convențional wide sau, dacă dorești o vedere directă, poate fi comutată în modul cameră pentru a oferi o imagine digitală clară, chiar și noaptea.

Ecranele de 6″ redau imaginile preluate de la camerele video retrovizoare reducând unghiul mort cu aproximativ 10% în modul Normal, respectiv 50% în modul Wide. Mai mult, contrastul si luminozitatea se adaptează continuu la condițiile de mediu pentru a oferi vizibilitate optima pentru șofer.

Side Camera Mirror

Oglinzile laterale convenționale au fost înlocuite cu camere de înaltă rezoluție, care oferă imagini clare pe ecranele din habitaclu, chiar şi noaptea sau pe vreme nefavorabilă.

Nu numai că reduc zgomotul vântului și forța la înaintare, dar sunt foarte utile atunci când te deplasezi pe străzi înguste și când parchezi.

Mânere uși pop-out

O combinație între simplitatea designului și tehnologia avansată poate fi observată în fiecare detaliu. Mânerele ușii din față se potrivesc perfect caroseriei, extinzându-se și luminând doar când te apropii de mașină; în spate, acestea sunt ascunse în zona geamurilor.

CONECTIVITATE

Conectat la lumea ta

Tabloul de bord complet digital conține cinci display-uri și te menține informat și conectat la lucrurile pe care le iubești. Cele două ecrane centrale de 12.3″ permit accesarea informațiilor simultan de către șofer și pasager, cu posibilitatea de a comuta ecranele prin simpla glisare de la unul la celălalt. Noul sistem de infotainment este compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.

 • Intrumentar de bord digital 8.8″
 • Două ecrane centrale de 12.3″
 • Două ecrane – Side Camera 6″

ÎNCĂRCARE

Timpul de încărcare

Timpul de încărcare variază în funcție de tipul de încărcător utilizat.

 • CCS2 (DC 100KW) – 30 min › 80%
 • Type 2 (AC 6.6KW) – 4.1 ore › 100%
 • Type 2 (AC 2.3KW) – 16.3 ore › 100%

Portul de încărcare

Încărcarea Honda e se face fără efort întrucât portul de încărcare este poziționat central pe capotă. Acesta dispune de lumină LED integrată care indică starea încărcării și de sistem de blocare a cablului pentru a nu fi scos în timpul alimentări.

SIGURANȚĂ

Noul sistem Honda SENSING

Pe lângă suita de sisteme avansate de securitate, incluzând cea mai recentă versiune Honda SENSING, noua Honda e include și noi sisteme de siguranță, gândite special pentru condusul urban.

 

 • Avertizare pentru deplasarea mașinii din față
 • Funcția Low Speed Brake

Controlul accelerației pentru prevenirea unei coliziuni

Materiale informative

Vrei sa afli mai multe detalii? Descarca lista de pret, brosura de model sau brosura pentru accesorii

Cere ofertă personalizată

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  * Motorul electric de 109 CP propulsează mașina până la 80% din timp la mersul în oraș. Consum conform standardelor WLTP.

  ** Oferta devine valabilă doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2021, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 și a acceptării Toyo Motor Nord ca producător validat în program. Mai multe detalii despre ofertă pe www.hondanord.ro și in showroom.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro