fbpx

 Jazz Hybrid setează un nou standard de eficiență și confort, cu un consum mixt de 4,8 l/100 km*

putere motor icon
Putere

109 CP

VITEZĂ MAXIMĂ

173 km/h

Consum mixt

4,8 l/100 km

Portbagaj

298 litri

Galerie video

Play

SISTEMUL HONDA HYBRID

Sistemul de propulsie e:HEV, oferă o experiență de condus unică folosind cele 3 moduri de condus, Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Play

CONFORT ȘI SPAȚIU

Noul Jazz oferă o vizibilitate sporită, scaune față încălzite, tapițerie rezistentă la apă și un spațiu practic și flexibil cu ajutorul Magic Seats.

Play

TEHNOLOGIA DE MÂINE

Ești mereu conectat la tot ce contează cu noul sistem de infotainment Honda Connect cu ecran de 9”, compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.

Cum funcționează tehnologia e:HEV?

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 109 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. Astfel, mașina rulează 100% electric, oferind o autonomie de până la 2 km. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, engine, intervine atunci când sistemul e:HEV consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci când motorul pe benzina poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia mașinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi accentuată comutând schimbătorul de viteză din poziția D (drive) în poziția B (brake) rezultând o decelerare abruptă, respectiv recuperarea unei cantități mai mari de energie.

SPAȚIU ȘI ERGONOMIE

Noul Jazz a fost proiectat cu un profil minimalist, eficient din punct de vedere aerodinamic și elegant. Fiecare detaliu oferă noului Jazz un aspect contemporan și o personalitate unică.

O nouă perspectivă

Noul Jazz și Jazz Crosstar oferă o vedere panoramică, astfel încât vei avea o vizibilitate extinsă de jur împrejur. O vizibilitate mai bună înseamnă mai multă încredere dar și mai multă siguranță.

Magic Seats

Sistemul nostru unic Magic Seats iți oferă versatilitatea de care ai nevoie, permițându-ți să configurezi bancheta spate pentru a se transporta bagaje de diverse dimensiuni.

Mai mult spațiu

Mutarea articolelor mari nu este o problemă pentru Jazz, oferind un spațiu extins de depozitare atunci când bancheta spate este pliată (1.205 l).

CONECTIVITATE

Conectat la lumea ta

Noul Jazz se conectează perfect la lumea ta cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, Honda Connect, ce dispune de un ecran tactil de 9 ” cu interfață familiară, compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.

 • Display touchscreen 9″
 • APPLE CarPlay® – Wireless
 • ANDROID AUTO™
 • Bluetooth Hands Free

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

Noul sistem Honda SENSING

Încorporând cea mai nouă suită de tehnologii avansate de asistență a șoferului, Honda SENSING, noul Jazz îți va oferi siguranță deplină ție și pasagerilor tăi.

 • Sistem de prevenire a coliziunilor
 • Menținerea benzii de circulație
 • Recunoașterea semnelor de circulație
 • Cruise Control Adaptiv
 • Limitator inteligent de viteză
 • Low Speed Following

Materiale informative

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau un PDF cu avantajele și modul de funcționare al sistemului hibrid.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  * Motorul electric de 109 CP propulsează mașina până la 80% din timp la mersul în oraș. Consum conform standardelor WLTP.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro