fbpx

Slide Mașină gata de concediu Discount 20% la selecția de piese originale Honda*
Discount 20% la manoperă
Călătorești în siguranță
Discount 20% la selecția de piese originale Honda*
Discount 20% la manoperă
Călătorești în siguranță
Mașină gata de concediu Discount 20% la selecția de piese originale Honda*
Discount 20% la manoperă
Călătorești în siguranță

Știm cât de mult ai așteptat vacanța următoare, sau pur și simplu vremea caldă ce îți va permite să faci mici escapade din oraș, la final de săptămână. Înainte de a pleca în orice aventură, siguranța și confortul tău dar și al pasagerilor tăi, sunt pe primul loc.

Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit pentru tine o selecție de piese originale Honda cu discount de -20%, menite să îți pregătească mașina pentru următorul concediu!

PIESE ORIGINALE HONDA CU DISCOUNT 20%

Întreținere

– Filtru ulei și saibă etansare
– Filtru de aer
– Filtru de polen
– Filtru de combustibil

Frânare și suspensie

– Discuri de frână față
– Discuri de frână spate
– Placuțe de frână față
– Placuțe de frână spate

Suspensie

– Brate suspensie
– Pivoti suspensie
– Palier superior jamba amortizor
– Bielete direcție

Suspensie

– Amortizoare față/spate
– Protecții antipraf amortizoare
– Bucșe brațe inferioare suspensie
– Arcuri suspensie față

Profită de discountul de 20% la piesele originale Honda și la manoperă din selecția de mai sus și pregătește-ți mașina pentru concediu!

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 28 aprilie – 30 iunie 2021.

Contactează-ne

Esti interesat de o oferta de service pentru mașina ta Honda? Completează formularul de mai jos cu cât mai multe detalii și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0723 137 898

E-mail

programari.service@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Știri/Noutăți
  Notifică/Informări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro