fbpx

Performanță, eficiență și flexibilitate.

Remarcabil

Designul premium, elegant al noului ZR-V îmbină silueta minimalistă cu o prezență impunătoare.

Eficient

Tehnologia hibridă nu oferă doar performanțe de top, datorită celor 184 CP, dar este și eficientă, furnizând o autonomie de până la 1.000 km în regim mixt.

Încăpător

Spațios și versatil, cu un interior generos, dar și un spațiu de încărcare în portbagaj de 1.322 de litri.

Modern

Un interior centrat pe șofer, tehnologie avansată și un habitaclu extrem de bine echipat.

Galerie

Performanță de neegalat

Noul ZR-V Hybrid stabilește noi standarde de performanță. Sistemul său avansat de propulsie e:HEV oferă performanțe ridicate, cu o economie de combustibil impresionantă. În plus, modurile de condus automate asigură o experiență de condus remarcabilă. 

Design dinamic

Jantele ZR-V, cu design sport, realizate din aliaj de 18″, împreună cu farurile și stopurile LED elegante, ofera noului model o prezență sofisticată și impunătoare. 

Tehnologie avansată

Noul ZR-V vine echipat cu cea mai recentă tehnologie Honda CONNECT, care include un touchscreen de 9 inchi, integrare Apple CarPlay și Android Auto, precum și un afișaj digital de înaltă claritate. Beneficiezi de confort deplin datorita scaunelor față ergonomice și te bucuri mereu de baterie plină a dispozitivului mobil prin intermediul încărcării wireless.³ În plus, dacă alegi echiparea de top, te poți bucura de un sistem audio premium, echipat cu 12 difuzoare Bose. 

Siguranța ca standard

ZR-V dispune de tehnologia de asistență pentru șofer Honda SENSING de ultimă generație ca dotare standard, în toate variantele, pentru a face călătoria mai plăcută și sigură. 

Materiale informative

Vrei să afli mai multe detalii?

CERE OFERTĂ PERSONALIZATĂ

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro