fbpx

Slide Spring Health Check Verificăm 20 de repere esențiale
Verificare tehnică gratuită
Călătorești în siguranță
Verificăm 20 de repere esențiale
Verificare tehnică gratuită
Călătorești în siguranță
Spring Health Check Verificăm 20 de repere esențiale
Verificare tehnică gratuită
Călătorești în siguranță

Sezonul rece s-a încheiat, așa că acesta este momentul perfect să te asiguri că mașina ta a trecut cu succes de iarnă. Vino la service Honda Nord, unde specialiștii noștri îți vor verifica mașina din punct de vedere tehnic, în cele mai importante 20 de puncte.

Verificarea tehnică gratuită a automobilului tău presupune o constatare vizuală cu privire la funcționarea în parametri a trenului de rulare, instalației electrice, presiunii în pneuri, nivelul și starea filtrelor și lichidelor auto dar și multe altele.

Astfel, vei putea preîntâmpina eventualele probleme tehnice ale autovehicului și te vei putea bucura în continuare de mobilitate la volanul mașinii tale Honda, în confortul și siguranța cu care te-ai obișnuit.

Ce elemente verificăm?

Jante (față/spate)
Anvelope (față/spate)
Plăcuțe frână (față/spate)
Discuri frână (față/spate)
Transmisie (protecții, articulații)
Suspensie (strângere, joc)
Direcție (joc, scurgeri, protecții)
Prezoane roți (strângere, uzură)
Presiune anvelope
Sistem evacuare (daune)

Test baterie (rezultat tester)
Nivel lichide (ulei, frână, antigel)
A/C: flux aer, miros
Parbriz
Filtre (aer, polen, combustibil)
Claxon, lumini exterioare, avarie
Stropitor parbriz, far, lunetă
Stergătoare parbriz, lunetă
Kit reparație sau roată rezervă
Kit legislativ

Pentru programare, este suficient să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 28 aprilie – 30 iunie 2021.

Contactează-ne

Ai nevoie de service pentru mașina ta Honda? Completează formularul de mai jos cu cât mai multe detalii și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0723 137 898

E-mail

programari.service@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Știri/Noutăți
  Notifică/Informări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie



  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro