fbpx

Vrei calitatea supremă? Ai găsit-o. Forza 125, scuterul nostru sportiv de 125cc le are pe toate. Eficiență de combustibil incredibilă și autonomie mare, grație motorului eSP+, cu performanțe de top în clasa sa.

putere motor icon
Putere

14,5 CP

Înălțime șa

780 mm

Consum mixt

2.4 L/100km

VOLUM REZERVOR

11.7 l

Descoperă detaliile FORZA 125

Construit pentru tine

Un scooter trebuie să fie practic, nu doar atrăgător. Și aici, Forza 125 își face treaba; dispune de un spațiu imens de depozitare sub șa – suficient pentru două căști integrale. Parbrizul electric oferă protecție împotriva vântului sau o briză răcoritoare. În torpedou, pe partea stângă, vei găsi un port USB tip-C pentru a încărca un smartphone în timp ce conduci.

Eficient

Am echipat motorul eSP+ cu răcire prin lichid, conform cu normele EURO 5, cu caracteristici de eficientizare a consumului de combustibil, fără a reduce performanța. Asta înseamnă că Forza 125 poate atinge 491 km cu o singură alimentare a rezervorului de combustibil de 11,7 L. De asemenea, funcția de oprire la ralanti oprește motorul după 3 secunde de inactivitate; rotirea manșonului de accelerație îl pornește instantaneu, ceea ce nu numai că economisește combustibil, dar reduce și emisiile – ideal într-un mediu urban.

Încredere în permanență 

Honda Selectable Torque Control (HSTC) menține aderența pneului spate în toate condițiile și oferă încredere reală atunci când tracțiunea este redusă. Dacă transporți un pasager sau bagaje, preîncărcarea suspensiei spate este ajustabilă, pentru confort și manevrabilitate optimă. Și, deoarece acesta este un scooter cu un design nou, am îmbunătățit bordul cu un ceas de viteză analogic premium și un contor de turații flancând un ecran digital de informații clar.

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro