fbpx

Complet reproiectat, acest scooter popular si performant – fabricat în Italia – a evoluat într-un scooter ușor, compact și agil, mai sportiv ca niciodată

putere motor icon
Putere

29 CP

Înălțime șa

780 mm

Consum mixt

3,3 L/100km

VOLUM REZERVOR

11,7 l

Descoperă detaliile FORZA 350

Mergem mai departe

Pur și simplu devine din ce în ce mai bun. Noul scuter Forza 350 are mai multă putere și cuplu pentru o accelerație mai rapidă și o viteză maximă mai mare, astfel încât să puteți face și mai multe cu el.

Tehnologie avansată

Motorul răcit cu lichid este echipat cu Honda Selectable Torque Control (HSTC), pentru o aderență constantă pe roata spate. Carenele elegante au un stil rafinat – și aerodinamică îmbunătățită – pentru un confort suplimentar la viteze mari, iar parbrizul electric poate fi reglat pe o distanță mai mare cu 40 mm față de modelul anterior. Un panou de instrumente digital / analog reproiectat prezintă acum sistemul de control vocal Honda Smartphone, conectându-vă prin Bluetooth la multe dintre funcțiile dispozitivului dvs. Iar iluminatul complet LED emite o semnătură luminoasă premium.

Proiectat să impresioneze

Un design rafinat pentru a se potrivi cu performanțe superioare. Forza 350 ridică ștacheta – prin noul design eficient și aerodinamic. Liniile netede și moderne creează un adevărat sentiment de sportivitate și o formă rafinată.

Detaliile fac diferența

Parbriz electric mai mare

Parbrizul acționat electric (reproiectat), poate fi reglat ușor cu 40 mm mai mult, pe o înălțime de până la 180mm. Înălțimea poate fi ajustată prin simpla apăsare a butonului sus/jos de pe ghidonul din dreapta pentru a se adapta la conditiile de mediu, reducând zgomotul și oboseala.

Depozitare sigură și port USB C

Forza 350 vine cu un spațiu de stocare generos și sigur, atât de necesar pentru deplasările în oraș. Acum, în spațiul pentru mănuși vei găsi un port de încarcare USB C pentru telefon, iar sub șa vei avea suficient spațiu pentru a depozita 2 căști full-face (depinde de mărime), deci vei avea mai puține lucruri de cărat când vei ajunge la destinație.

Motor SOHC sofisticat

Noul motor de 350cc livrează 29CP, cu 12.4% mai mult, oferind o accelerație mai bună pentru a depăși traficul urban și pentru o viteză mai mare pe autostradă. Este și mai curat, respectând norma de poluare Euro 5 și la fel de eficient ca până acum, oferind o autonomie de până la 350 km cu un plin și un consum de 3.3l/100km.

 

Honda Selectable Torque Control (HSTC)

Sistemul HSTC monitorizează constant aderenșa roții spate și reglează cuplul motorului în consecință. Gândește-te la el ca un plus de încredere pentru virajele pe vreme umendă. Dar, pe vreme uscată, HSTC adaugă o nouă dimensiune, oferind aderența necesară pentru a oferi maximum de putere.

O notă de stil cu Smart Key

Noul instrumentar de bord combină ceasurile analogice pentru viteză și turație cu un plus de informație digitală. Acum există și opțiunea de -și conecta mai multe telefoane prin sistemul Honda Smartphine Voice Control. Adițional, sistemul Smart Key asigură și mai mult confort – doar pune-o în buzunar.

Vizibilitate sporită

Farurile, stopurile și semnalizatoarele LED sunt proiectate pentru a se integra perfect cu noul design. Dar nu este vorba doar despre stil, acestea iți semnalizează prezență noaptea și asigură mai multă vizibilitate.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro