fbpx

Motocicleta Honda Adventure Sports. Pregătită să cutreiere lumea cu tehnologie avansată și dotări premium.

putere motor icon
Putere

102 CP

Înălțime șa

850/870 mm

Consum mixt

4.9 L/100km

VOLUM REZERVOR

24.8 l

Descoperă detaliile ADVENTURE SPORTS

ASFALT USCAT ȘI ZILE SENINE 

Africa Twin Adventure Sports este pachetul perfect pentru drumurile lungi. Proiectată pentru confort și performanță, dispune de parbriz reglabil pe înălțime, rezervorul de combustibil de 24,8l, mașoane încălzite, protecție pentru motor și multe alte dotări avansate. 

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU AVENTURĂ 

Când ești în șa toată ziua, detaliile pot fi foarte importante. La reproiectarea Africa Twin Adventure Sports, ne-am concentrat asupra confortului: rezervor mai mare, carenă frontală extinsă, parbriz reglabil pe înălțime. Și pentru a îmbunătăți siguranța, noile faruri dual LED oferă lumini de zi (DRL) și Cornering Lights. Mânerele încălzite îți oferă confort în timp ce controlul de croazieră te ajută să parcurgi mai ușor distanțele lungi. Există și o priză de încărcare ACC, iar roțile vin echipate cu anvelopele fără cameră. 

ECHIPATĂ COMPLET – DRUMEȚII LUNGI 

Nu există un partener mai bun pentru călătoriile tale, oriunde te va duce drumul. Am echipat noua Africa Twin Adventure Sports cu dotări practice pentru a te ajuta să mergi mai mult. Are patru moduri de călătorie prestabilite și două moduri personalizabile, unitatea de măsură dinamică inerțială (IMU), HSTC, Cornering ABS și Wheelie Control, toate ușor gestionate prin intermediul ecranului tactil TFT de 6.5”, cu conectivitate Apple CarPlay® și Bluetooth. 

Detaliile fac diferența

Design Adventure Sports 

Africa Twin Adventure Sports este pachetul perfect pentru drumurile lungi. Conceput pentru confort și performanță, carenajul frontal protejează, în timp ce parbrizul reglabil pe înălțime vă permite să adaptați fluxul de aer. Rezervorul de combustibil de 24,8 L oferă o autonomie mai mare, în timp ce scutul motorului și panourile premium din aluminiu protejează motocicleta. 

MOTOR PUTERNIC 1100CC 

Aveți o putere maximă de 102 CP și un cuplu de 105Nm cu care să vă jucați, iar acest motor bicilindru paralel este impresionant de puternic, de la zero rpm la linia roșie. Eficiența de admisie-evacuare este atent optimizată cu ajutorul ECU, pentru o senzație de accelerație îmbunătățită și un răspuns imediat 

DISPLAY TFT TOUCH SCREEN 

Vei fi pe deplin concentrat la drum. Un ecran tactil TFT color de 6,5 inci oferă o selecție captivantă a modurilor de conducere și un control ușor al navigării și al conectivității Bluetooth. Apple CarPlay® permite oglindirea și gestionarea fără probleme a aplicațiilor iPhone sau a apelurilor prin intermediul ecranului tactil. 

FARURI LED DUALE CU DRL SI CORNERING LIGHTS 

Recunoscute instantaneu, cu o semnătură puternică, farurile duble cu LED oferă fascicule penetrante și sunt dotate cu lumini de zi (DRL) care se ajustează automat la intensitatea luminii ambientale, îmbunătățind siguranța indiferent de condiții. Luminile de viraj suplimentare utilizează viteza și unghiul de înclinare pentru a ilumina automat punctele oarbe atunci când virează în întuneric.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro