fbpx

Fiecare zi este o călatorie. Începe ziua cu noul CB650R. Stilul Neo Sports Café este gata sa te conducă într-o aventură urbană de neuitat

putere motor icon
Putere

95,2 CP

Înălțime șa

810 mm

Consum mixt

4.9 L/100km

VOLUM REZERVOR

15,4 l

Descoperă detaliile CB 650 R

Cucereşte jungla urbană

Cu o aliură compactă şi impunătoare, noul CB650R îmbină performanţele distinctive Street Fighter cu design-ul retro-minimalist expus de tip Neo Sports Café. Cele 4 ţevi de evacuare curg lin de-a lungul motocicletei și emană răcnetul pătrunzător al celor 95.2 CP dezvoltat de motorul DOHC 16-valve pe 4 cilindri.

Proiectat pentru tine

Dotări premium pentru o motocicletă premium. Noul CB650R este iluminată full-LED pentru un aspect inedit, contemporan. Deasupra ghidonului de aluminiu, noul display LCD oferă o afișare intuitivă a datelor complete legate de condus: vitezometrul, indicator de treaptă, termometrul apei, rotații pe minut și indicatorul de schimbare de viteză. Stopurile spate se activează automat în cazul unei frânări neașteptate, iar noua furcă ajustabilă Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) de 41mm oferă o supensie lină și o reactivitate excelentă a tracțiunii.

Întotdeauna în control

Cu noul CB650R, nimic nu îți stă în cale. Sistemul Honda Selectable Torque Control ajustează cuplul roții spate în funcție de condițiile de rulaj pentru a menține tracțiunea, ABS-ul cu dublu canal și ambreiajul anti-alunecare mențin controlul linear atât în condiții uscate, cât și umede, iar sistemul de frânare cu discuri flotante de 310mm cu 4 pistoane îți vine la îndemână și în cele mai dificile circumstanțe. Rezultatul este o motocicletă ce operează optim în orice condiții.

Control total

CB650R dispune de instrumente digitale complete, cu un design nou, ușor de citit; incluse pe afișaj sunt indicatoarele de poziție a treptei de viteză și Shift Up. Ghidoanele conice sunt acum re-poziționate o reacție mai rapidă a direcției. Ești regele junglei urbane. Arată lumii de ce ești capabil.

Lumini full LED

Sistemul de iluminare al modelului CB650R este proiectat în mod optim. Toate luminile sunt LED premium. Farul circular, echipat cu o ramă neagră ascuțită, aruncă un fascicul intens, în nuanțe de albastru. Grupul optic spate este și el minimalist și se ridică deasupra suportului de înmatriculare din oțel.

Detaliile fac diferența

Etriere cu 4 pistoane

Jungla urbană poate fi imprevizibilă. De aceea, aveți nevoie de o motocicletă care să vă ofere control complet în orice situație. Etrierele față, cu montare radială, cu patru pistoane cu discuri flotante de 310 mm sunt completate de un etrier spate cu un singur piston și disc de 240 mm. ABS-ul cu două canale menține controlul și în condiții de umezeală.

Roți de aluminiu

CB650R este echipat cu roți din aluminiu premium cu 5 spițe în formă de Y. Designul inovator optimizează rigiditatea în timp ce reduce grosimea, oferindu-vă rezistență maximă cu greutate minimă.

Furcă nouă Showa SFF-BP USD

Furca USD reglabilă de 41 mm Showa Separate Fork Funcție Big Piston (SFF-BP) USD este un upgrade pentru CB650R și oferă un răspuns suplu, cu o senzație excelentă pentru aderența anvelopelor față. Se potrivește perfect cu rigiditatea cadrului și cu geometria direcției.

MOTOR CU 4 CILINDRI

Motorul cu patru cilindri în linie, cu 16 valve DOHC, cu specificații EURO5, produce 95.2 CP și un cuplu de 64Nm livrat la turație medie . Poate rula la 12.000 rpm și dispune de control selectabil al cuplului Honda (HSTC) pentru a menține tracțiunea roții spate. Comutatorul de contact este amplasat în partea din față a capacului rezervorului de combustibil, pentru a crea o zonă frontală minimalistă.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro