fbpx

Am renăscut CRF300L cu un cadru mai ușor, carenaje mai subțiri și putere și cuplu sporite. Dar, în timp ce specificațiile s-au îmbunătățit, formula genială cu dublu scop rămâne aceeași

putere motor icon
Putere

27.3 CP

Înălțime șa

880 mm

Consum mixt

3.1 L/100km

VOLUM REZERVOR

7.8 l

Descoperă detaliile CRF 300 L

Ușoară și manevrabilă

Calitățile care îl fac atât de bun în off-road – proporții subțiri, reacție rapidă a accelerației, direcție agilă și suspensie suplă – îl fac, de asemenea, strălucitor în oraș.

Inspirată din competiții

CRF300L este mai ușor cu 4 kg, datorită noului său cadru și brațului oscilant din aluminiu, pe care îl veți observa în momentul în care vei vira. Motorul monocilindric cu o capacitate mai mare produce o putere mai mare cu 2,6 CP cu un cuplu cu 4 Nm mai mare – pe care îl veți simți când rotiți manșonul accelerației – și are acum Assist/Slipper Clutch. Garda la sol este mărită, iar poziția de condus este adaptată pentru un control complet, cu un rezervor și o șa subțiri, conturate pentru confort și acces ușor la sol.

Assist Slipper Clutch

Sistemul Assist Slipper Clutch inlesnește schimbarea treptelor de viteză și impiedică alunecare roții spate la franarea bruscă sau schimbarea treptei de viteză pentru mai mult control la mersul prin traficul urban. Este esential și pentru navigarea pe teren accidentat.

Motor DOHC mono-cilindru cu 4 supape mai puternic

Motorul monocilindric cu o capacitate mai mare produce o putere mai mare cu 2.6 CP cu un cuplu cu 4 Nm mai mare – pe care îl veți simți când rotiți manșonul accelerației. Acum compatibil Euro 5.

Detaliile fac diferența

Cadru ușor și gardă la sol mărită

CRF300L este mai ușor de 4 kg, datorită noului său cadru și brațului oscilant din aluminiu, pe care îl veți observa în momentul în care vei vira, iar garda la sol a fost mărită până la 285mm.

Suspensie flexibilă

Furca față SHOWA USD de 43mm este setată pentru a se potrivi atât pentru stradă cât și pentru off-road fiind asistată de suspensia spate Pro-Link cu un singur amortizor SHOWA de 40 mm.

Carenaj suplu și ușor

Pentru off-road ai nevoie să te poți mișca în voie. Rezervorul de 7.8L a fost reproiectat pentru a fi mai subțire și mai ușor. Înpreună cu șaua redesenată, iți permite schimbarea maselor față/spate pentru a controla mai bine aderența pe roata față.

Disc flotant față cu ABS

Pentru o frânare sensibilă și precisă, discul flotant de 256mm este acționat de un etrier cu două pistoane. Sistemul ABS cu doua canale permite dezactivarea pe roata spate pentru turele off-road.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro