fbpx

În 1962 am lansat CL72, primul nostru scrambler de stradă. Este timpul pentru un model nou, conceput pentru străzile de astăzi.

putere motor icon
Putere

46,2 CP

Înălțime șa

790 mm

Consum mixt

3.6 L/100km

VOLUM REZERVOR

12 l

Descoperă detaliile CL 500

Stilul nostru emblematic începe cu rezervorul de combustibil de 12 litri; neted, rotunjit, cu o formă perfectă, cu protecții de cauciuc autentice pentru mai mult confort. Motorul, cadrul și suspensia – au fost înnegrite pentru un aspect elegant și minimalist. Manșoanele din cauciuc protejează jambele furcii, la fel ca pe vremuri. Ghidonul înalt și lat oferă un control excelent, iar evacuarea înălțată, cu scutul de căldură din inox perforat și ieșirea cu două țevi, reflectă perfect adevărata tradiție CL.

Exprimă-ți personalitatea

Noi am construit CL500, acum este timpul să-l personalizezi după gustul tău. Și asta începe cu culoarea; alege între portocaliu puternic sau albastru metalizat, negru mat mat ultramodern sau verde mat. Ce altceva? Depinde de tine. Poate începe cu plăcerea simplă de a merge și de a te întâlni cu prietenii, a ieși și a vorbi despre motociclete. Noul CL500 va evolua în jurul tău, așa cum ar trebui și va deveni motocicleta la care visezi. Mai mult decât stil de viață.

Construit pentru a fi condus 

CL500 este construit pentru orice situație, de la drumuri de pământ, străzi pietruite în oraș sau străzi șerpuite în weekend. Suspensia generoasă absoarbe denivelările, iar anvelopele cu caneluri adânci oferă încredere la viteze mari. Înălțimea șeii este de 790 mm, iar lățimea este redusă, perfectă pentru a atinge asfaltul cu ambele picioare și pentru o manevrare mai ușoară la viteze reduse.

Cuplu puternic raspuns instantaneu

Fie că abia începi călătoria pe două roți – sau ai mulți ani de experiență – vei adora acest motor. Bicilindru paralel, ușor de utilizat la viteză redusă, cu răspuns lin la accelerație, livrare ușoară a puterii și sunet plin. Și, datorită admisiei, eșapamentului și transmisiei cu specificații pentru un scrambler urban, există un cuplu puternic pe tot parcursul intervalului de turații – cu un vârf de 43,4 Nm la 6.250 rpm – care oferă accelerația de care ai nevoie, de care se vor bucura chiar și cei mai experimentați.

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro