fbpx

Combinând performanțele unei motociclete adventure, cu confortul unui scuter de cilindree mare, este un SUV cu două roți care sfidează convențiile. Un explorator urban premium, capabil să treacă de asfaltul orașului, la un traseu off-road (și înapoi) într-o clipă, X-ADV transformă fiecare călătorie într-o experiență unică

putere motor icon
Putere

58.6 CP

Înălțime șa

820 mm

Consum mixt

3.6 L/100km

VOLUM REZERVOR

13.2 l

Descoperă detaliile X-ADV

Performanță care inspiră 

Pentru mai multă adrenalină, am ridicat limita de turații, am scăzut greutatea cu 2 kg si am ridicat puterea la 58.6 CP. Cu ajutorul Throttle By Wire, poți alege din cele cinci moduri de condus ce setează puterea motorului și frâna de motor, nivelul ABS și transmisia cu dublu ambreiaj. 

Noul X-ADV mai versatil ca niciodată 

Cadrul este mai ușor, șaua reproiectată facilitează accesul la sol, spațiu de stocare este mai mare, iar acum vine dotat cu un încărcător USB C și noul sistem Honda Smartphone Voice Control (disponibil numai cu dispozitive Android ™). Farurile duale au tehnologie DRL pentru mai multă vizibilitate, în timp ce ecranul TFT color oferă control intuitiv. 

Lumini LED și spațiu de stocare mai mare 

Farurile LED ascuțite cu tehnologie DRL oferă vizibilitate, în timp ce spațiul de stocare a fost crescut până la 21l pentru a putea încăpea o cască full-face adventure. vei găsi și o priză de încărcare USB C. 

Display TFT de 5″ și conectivitate avansată 

Cu ajutorul sistemului Honda Smartphone Voice Control (disponibil numai cu dispozitive Android ™) te poți conecta la telefonul mobil pentru a rămâne conectat la toate lucrurile care contează pentru tine. Poți selecta rapid modurile de condus și îți poți personaliza display-ul în funcție de preferințe. 

Detaliile fac diferența

Confort Smart Key 

Micile detalii fac diferența. Cheia Smart poate fi păstrată în buzunar în timp ce pornești, deschizi rezervorul sau spațiul de depozitare de sub șa. Semnalizatoarele vin cu sistem auto canceling, iar cele spate sunt dotate cu Emergency Stop Signal, care aprind avariile în cazul frânării de urgență. 

Motor mai puternic 

Motorul de 745cc ce livreaza 58.6 CP și 69 Nm este proiectat să ofere un răspuns imediat, fie că te afli pe asflat sau teren accidentat. Acum ai și 600rpm în plus pentru a te bucura mai tare de fiecare aventură. 

Throtle by wire cu 5 moduri de condus 

Setează-ți motorul cum vrei. Modul STANDART este la jumătatea setărilor. SPORT crește numevlul de adrenalină reducând intervenția HSTC, RAIN domolește toate setările, GRAVEL oferă putere maximă și scade intervenția HSTC și ABS. Modul USER permite customizarea completă. 

 Transmisie cu dublu ambreiaj (DCT) cu 6 trepte 

Transmisia automată cu dublu ambreiaj este încă un lucru specific pentur X-ADV, fie ca alegi cumutarea manuală sau complet automată a treptelor de viteză. 

Suspensie cu cursă lungă 

Furca telescopuca USD de 41 mm poate fi setată atât pentru pre-încărcare, cât și pentru rebound. Oferă un nivel de absorbție excelent pe drumurile accidentate și pentru toate celelalte. Brațul oscilant din aluminiu cu un singur telescop ajustabil pentru pre-încărcare păstrează manevrabilitatea la un nivel optim chiar și cu bagaje sau pasager. 

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro