fbpx

NOTA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Identitatea și datele de contact ale Operatorului care prelucrează datele cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Toyo Motor Nord S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Voluntari, Șoseaua Pipera nr. 1, Județul Ilfov, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. J23/2585/2012, având cod unic de înregistrare RO 16028571 (denumită, în continuare, „Honda Nord” sau „Operatorul”), email: office@hondanord.ro.

 

Temeiurile juridice ale prelucrărilor

 

Temeiul juridic al prelucrării este articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în cadrul prezentei note de informare „Regulamentul nr. 679/2016” sau „GDPR”), respectiv: „(a) persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.”

 

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

 

Operatorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, în calitate de Utilizator, în scop de marketing direct (comunicări nesolicitate).

 

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic, etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, precum și alte comunicări comerciale, cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web.

 

Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de Utilizator pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

 

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul, în orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea Operatorului folosind detaliile de contact descrise mai sus.

 

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

 

Operatorul va putea prelucra datele cu caracter personal în scopul compatibil, conex și corelat de a va contacta în vederea confirmării și/sau actualizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

Consimțământul Utilizatorului

 

Prin accesarea prezentei Note de informare, Utilizatorul își dă consimțământul pentru prelucrarea, de către Operator, a datelor cu caracter personal, conform celor precizate în cuprinsul acestei Note de informare și în concordanță cu Politica de Confidențialitate a Operatorului.

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
  Cum putem imbunatati aceasta pagina?

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro