fbpx

Conceput pentru a se strecura prin traficul urban, dar și pentru a face față drumurilor lungi pe autostradă

putere motor icon
Putere

58.6 CP

Înălțime șa

790 mm

Consum mixt

3,6 L/100km

VOLUM REZERVOR

13.2 l

Descoperă detaliile FORZA 750

Alegerea inteligentă

Forza 750 are un design contemporan ce va atrage atenția și performanțe sportive impresionante, fiind dotat cu cele mai avansate tehnologii. În oraș sau în afara orașului te vei bucura de râspunsul motorului bicilindru de 745cc, dar și de confortul și caracterul practic specifice unui scooter GT.

Activ întotdeauna

Am împachetat în Forza 750 o suită de funcții premium care te ajută să trăiești viața în felul tău. Vei fi tot timpul conectat la informațiile care contează prin intermediul sistemului Honda Smartphone Voice Control și al afișajului TFT color de 5 inch. Ai disponibile trei moduri de călătorie implicite, cu opțiunea de personalizare și transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), cu șase trepte. Mai mult, în fiecare secundă, Honda Selectable Torque Control (HSTC) gestionează tracțiunea anvelopei spate.

Scooterul nostru GT suprem

Cum ar trebui să arate scuterul GT suprem? În primul rând, trebuie să fie compact pentru traficul urban, dar și confortabil pentru doi oameni. Trebuie să aibă un motor puternic, un șasiu manevrabil și o aerodinamică excelentă pentru viteze mari. Și, pentru a completa imaginea perfectă, trebuie să aiba spațiu util sub șa, precum și o serie de dotări de confort care fac viața mai ușoară, precum protecție la vânt, conectivitate cu telefonul, priza USB C, etc. Rezultatul este Forza 750.

Detaliile fac diferența

Spațiu de depozitare și Smart Key

Spațiul de depozitare de sub șa are 22l și poate depozita o cască full-face, iar în partea din spate vei găsi o priză USB C pentru a-ți încărca telefonul. De asemenea, vei găsi un compartiment pentru depozitarea mănușilor în partea dreaptă a ghidonului. Și cu cheia smart în buzunar vei putea opera toate comenzile și sistemele Forza 750.

Ecran TFT de 5 inch

Alege modul de condus rapid și ușor. De asemenea poți selecta informațiile afișate pentru a se potrivi cu stilul tău și iți poți conecta telefonul folosind sistemul Honda Smartphone Voice Control (disponibil pentru telefoane cu sistem Android) pentru a avea acces la toate informațiile de care ai nevoie.

Motor bi-cilindru de 750cc cu 8 valve

Motorul performant livrează 56.8 CP și un cuplu de 69 Nm pentru o accelerație rapidă, în toate treptele de viteză și pentru o viteză maxima suficient de mare în cazul călătoriilor pe autostradă. Cu un consum de doar 3.5 l/100 km, se poate obtine o autonomie de până la 370 km cu un plin al rezervorului de 13.2 litri.

Throttle by wire cu 3 moduri de condus și HSTC

Puterea motorului, frâna de motor și programul de schimbare a treptelor DCT se ajustează în funcție de cele 3 moduri de condus STANDARD, SPORT și RAIN pentru a se adapta conditiilor de drum. În același timp, nivelul ABS și Honda Selectable Torque Control ajustează forța de frânare și aderența roții spate pentru a se adapta condițiilor de drum.

Transmisie cu dublu ambreiaj (DCT)

Această motocicletă urbană este cu siguranță foarte performantă, dar în același timp este și inteligentă. Pe lângă modurile de condus, cutia automată cu dublu ambreiaj iți oferă posibilitatea de a comuta între modul automat și manual fără nici un efort, astfel încât, schimbarea treptelor de viteze să fie customizabilă.

Șasiu și suspensie sport

Cadrul tubular din oțel oferă rigiditate sporită, în timp ce furca inversată (USD) și ajustabilă de 41mm – genul de suspensie pe care o găsești pe motociclete sport – oferă control asupra suspensiei și o direcție precisă. Un alt argument pentru manevrabilitatea uimitoare a Forza 750 îl reprezintă bascula din alumiu cu amortizor Pro-Link ajustabil.

Frână dublu disc cu etriere cu 4 pistoane

Pentru o frânare consistentă, indiferent de condiții, Forza 750 vine dotată cu discuri față de 320 mm administrate de sistemul ABS atât pe față cât și pe spate. Roata față din aluminiu forjat de 17 inchi oferă stabilitate, fiind sprijinită de roata spate de 15 inch.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro