fbpx

Noul NC750X este pregătit pentru orice aventură. Fie că mergi în oraș sau la drum lung, cutia automată cu dublu ambreiaj DCT iți va oferi tot confortul de care ai nevoie

putere motor icon
Putere

58 CP

Înălțime șa

800 mm

Consum

3.5 L/100km

VOLUM REZERVOR

14.1 l

Descoperă detaliile NC750X

Puterea de a fi liber 

Noul model NC750X este aventurierul seriei NC750; este, de asemenea, un model pe care te poți baza, zi de zi – indiferent dacă faceți naveta sau dacă mergeți de plăcere. Motorul cu o capacitate cilindrică de 745 cc, cu un arbore cotit la 270 grade, reprezintă puterea interioară a motocicletei. Dezvoltă un cuplu liniar extraordinar și – datorită evacuării – emite un sunet plăcut ce seamană cu bătăile inimii. 

Testează-l! 

Aventurosul model NC750X reprezintă apogeul multor idei inovatoare. Testat și finisat pentru a adăuga mai mult la ceea ce își dorește un motociclist. De la luminile cu LED pana la consumul de doar 3,5l/100km, ABS si spatiu de depozitare încorporat pentru o casca full face. Testați o motocicletă și veți înțelege de ce NC750X este una dintre cele mai populare motociclete din Europa. Honda NC750X poate fi comandat atât cu transmisie manuală, cât și automată. 

Design fluid și iluminare LED 

Carenajul față fluid împreună cu parbrizul restilizat oferă protecție îmbunatățită la vânt. Farul LED a fost redesenat încorporând luminile de zi pentru a se potrivi cu stopul spate si semnalizatoarele. 

Șa mai joasă și spațiu de depozitare mai mare 

Șaua a fost coborâtă cu 30 mm, până la 800 mm, pentru a oferi o poziție confortabilă, dreaptă și o vizibilitate mai bună. Spațiul de depozitare a fost mărit până la 23 l pentru a putea depozita o cască full-face adventure.

Detaliile fac diferența

Mai multă putere 

Motorul SOHC cu doi cilindri paraleli a fost revizuit, venind acum cu 3 CP în plus, o gamă de turație mărită cu 600 rpm, până la 7.000rpm și Euro 5. În plus, Honda Selectable Torque Control (HSTC) livrează 4 moduri de condus pentru o mai bună aderență a roții spate. 

Throttle by wire cu 4 moduri de condus 

Sistemul Throttle by wire oferă 3 moduri de condus pre-setate – STANDARD, SPORT, RAIN – prin ajustarea puterii motorului, a frânei de motor (cu ajutorul HSTC) pentru a se adapta conditiilor de drum. Adițional modul USER iți permite setarea puterii și a frânei de motor, precum și a nivelului de intervenție HSTC, pentru a se adapta perfect nevoilor tale. 

Transmisie manuală sau DCT (dublu ambreiaj) 

Transmisia manuală vine cu slipper clutch pentru a gestiona schimbările rapide ale treptei de viteză și frânările puternice. Atât pe transmisia manuală cât și pe ea DCT, treapta 1 și 3 au fost scurtate pentru o accelerașie mai bună în oras, iar treapta 4 și 6 au fost lungite, pentru mai mult confort la viteze de croazieră (la 60km/h motorul are 2.500rpm). 

Suspensie confortabilă și frânare precisă 

Furca SHOWA Dual Bending Valve (SDBV) de 41 mm absoarbe perfect denivelările mici sau mari datorită ratei de compresie și rebound optimizate. Sistemul de frânare folosește un disc față de 320 mm cu etrier cu 2 pistoane și un disc spate de 240mm cu etrier mono-piston și sistem 

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro