fbpx

Proiectat în jurul unui nou concept: „New Urban Adventure”, noul ADV350 combină sofisticarea și caracterul practic al unui scuter, inspirându-se din X-ADV. Este un model proaspăt, care se adresează unei game largi de rideri (de la cei mai tineri, până la cei cu experiență). ADV350 este născut gata să exploreze orașul și nu numai.

putere motor icon
Putere

28.8 CP

Înălțime șa

795 mm

Consum mixt

3.4 L/100km

VOLUM REZERVOR

11.7 l

Descoperă detaliile ADV 350

În oraș și nu numai 

Am luat cea mai bună tehnologie a scuterelor pe care o avem, am adăugat un strop de ADN de aventură de la revoluționarul nostru X-ADV și am ajuns într-un loc nou – ADV350. Cu o greutate de doar 183 kg, complet echipat și construit cu un motor puternic – însoțit de toate echipamentele necesare pentru a face călătoriile urbane mai ușoare – are, de asemenea, suspensie cu cursă generoasă (125 mm față și 130 mm spate), garda la sol suficientă încât anvelopele cramponate să te poată purta pe drumuri pavate sau neasfaltate cu ușurință. Deci, orice fel de drum vă aduce ziua, ADV350 vă va conduce.

Confort pentru doi și protecție ajustabilă împotriva intemperiilor 

În timp ce stilul aventuros marchează un nou teritoriu, nu am uitat despre ce înseamnă caracteristicile specifice unui maxi-scuter: confort și caracter practic. Conturată pentru o poziție confortabilă, șaua se află la doar 795 mm înălțime, astfel încât atingerea solului este ușoară. Există, de asemenea, un spațiu de depozitare total de 48 de litri sub șa, suficient pentru două căști integrale, plus un torpedou cu priză USB Type-C. Parbrizul se reglează în 4 trepte, înălțime și unghi, glisând 133 mm. Cu o poziție înaltă, direcționează aerul în jurul umerilor, reducând oboseala în călătoriile mai lungi. Poziționat la un nivel scăzut, permite un flux de aer de răcire, perfect în oraș.

Tehnologie Premium
Ești gata de drum? Trebuie doar să pui cheia inteligentă în buzunar și să conduci. Sistemul Smart Key activează sistemul de aprindere și deschide șaua. De asemenea, operează Smart Top Box – când ești aproape, este deschis și se blochează pe măsură ce te îndepărtezi. Și, dacă vrei să te gândeai să ții legătura cu ceilalți în timp ce mergi, acum poți. Tastatura LCD negativă atractivă include sistemul de control vocal al smartphone-ului Honda (HSVC), care se conectează la dispozitivul tău prin aplicația Honda RoadSync, pentru apeluri și muzică. Toată iluminarea este LED, cu de faruri duble agresive, în timp ce Semnalul de oprire de urgență (ESS) alertează participanții la trafic aflați în spatele tău în cazul unei opriri de urgență prin acţionarea (și anularea) semnalizărilor spate.

Sportivitate și Versatibilitate
Motorul SOHC cu patru supape ”enhanced Smart Power+” (eSP+) de 330 cmc atinge performanțe sportive cu eficiență ridicată mulțumită tehnologiilor încorporate cu frecare redusă. Acest lucru se traduce printr-o accelerație rapidă care învinge traficul și multă putere pentru naveta pe autostradă pe distanțe mai lungi sau orice alte suprize aduce ziua ta. Deoarece condițiile de mers se pot schimba rapid, HSTC gestionează automat tracțiunea roții din spate, oferindu-vă încrederea de a conduce. Pentru a vă ține departe de stația de alimentare, economia de combustibil de 3.4 l/100 km (mod WMTC) și un rezervor de combustibil de 11,5 l oferă o autonomie potențială de 340 km.

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro