fbpx

Este timpul ca o nouă generație de rideri să își lase amprenta. Cu un motor nou și puternic, un cadru gândit pentru sportivitate și stilul streetfighter inconfundabil, noul Hornet 750 va întoarce toate privirile.

putere motor icon
Putere

91,8 CP

Înălțime șa

795 mm

Consum mixt

4.35 L/100km

VOLUM REZERVOR

15.2 l

Raport putere/ greutate de top

Noul motor cu doi cilindri paralel, vine cu o eficiență a admisiei îmbunătățită, frecare redusă in interiorul cilindrilor pentru a livra 91.8 CP și un cuplu de 75 Nm. Astfel, te vei bucura de cele mai placute senzații pe toată plaja de turații, iar sunetul puternic iți va pune un zambet larg pe față. Un motor atât de puternic, ambalat într-un cadru atât de ușor, înseamnă un singur lucru, distracție.

Control absolut

Motorul uluitor al noului Hornet 750 este la dispoziția ta. Precizia Throttle By Wire (TBW) furnizează 3 moduri de rulare prestabilite: Sport, Standard și Rain, precum și un mod USER, personalizabil ce permite reglarea fină (pe 3 nivele) a Honda Selectable Torque Control (HSTC) și Wheelie Control. De asemenea, puteți seta ușor puterea motorului și frâna de motor folosind ecranul TFT color de 5 inchi ce oferă o interfață intuitivă și prietenoasă.

Design modern și agresiv 

Modelat de la zero de designerii noștri din centrul de cercetare și dezvoltare din Roma, completat de contribuții tehnice din partea inginerilor noștri japonezi, minimalismul ascuțit al noului Hornet 750 aduce o atitudine hardcore pe stradă. Rezervorul, inspirat de conturul aripii unei viespi, captează atenția, în timp ce cadrul roșu metalic și furca față anodizată – disponibile cu 2 opțiuni de vopsea – se evidențiază cu o agresivitate vibrantă. Și, desigur, o culoare galbenă mat aduce un omagiu propriei noastre istorii Hornet cu o notă modernă.

Rapid,deci FUN

Proiectat în jurul unui nou cadru din oțel diamant, Hornet 750 are o înălțime a șeii de 795 mm, așa că este ușor de gestionat. Poziția verticală în șa și greutatea redusă de 190 kg oferă precizie pe viraje, iar furca Showa SFF-BP™ USD de 41 mm și amortizorul spate Pro-Link oferă feedback pentru un control total, în timp ce etrierele frontale cu 4 pistoane și montare radială oferă toată puterea de frânare de care ai nevoie.

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro