fbpx

În ritmul alert al vieții de zi cu zi, un scuter de 125 cc este partenerul perfect pentru a te deplasa rapid și cu ușurință prin aglomerația urbană.

Beneficii garantate

Vei petrece mai puțin timp în trafic și vei obține un consum redus de carburant și emisii scăzute de CO2, astfel vei contribui la protejarea mediului înconjurător. În plus, costurile de întreținere sunt reduse, beneficiezi de un spațiul de depozitare generos ce îți permite să iei cu tine tot ce ai nevoie și vei găsi mai ușor un loc de parcare. Toate modelele beneficiază de Asistența Rutieră 24/7 și sunt eligibile prin Programul Rabla Moto.

Disponibile cu permis categoria B

În curând vei putea conduce scutere de 125cc (putere maximă 11kw, raport putere/ greutate 0.1kw/kg, transmisie automată) cu permis categoria B. 

Ce condiții trebuie să îndeplinești? 

 • Vârsta minimă: 24 Ani 
 • Vechime minimă permis B: 3 Ani 
 • Școlarizare: 10 ore

PCX 125 

Vrei un scuter de 125cc modern? Noul PCX 125 este dotat cu Smart Key, priză USB C, Honda Selectable Torque Control (HSTC) și ABS, un motor mai puternic (12.5CP) ce oferă un consum mix de doar 2.1 l/100km și mai mult spațiu de depozitare sub șa (30.4 l). în plus sistemul de iluminiare full LED cu lumini de zi te ajută sa vezi și să fii văzut.

Forza 125

Vrei calitatea supremă? Ai găsit-o. Forza 125, scuterul nostru sportiv de 125cc le are pe toate. Motorul eficient și performant (12.5 CP) oferă un consum mixt de doar 2.4l/ 100km și o autonomie de până la 491km cu un plin al rezervorului de 11.7l dispunând și de funcția idle stop

SH 125i 

Îți dorești un scuter de 125cc dinamic și distractiv? Honda SH125i este un lider datorită stilului său sportiv și modern, cu un motor mai puternic (13CP) și mai eficient (consum mixt 2.2l/100km) compatibil Euro 5 și rezervorul de 7l montat sub podea oferă o autonomie de până peste 300km cu un plin.

SH Mode 125

Cauți un scuter eficient de 125cc? Dimensiunile compacte, construcția practică și costurile reduse de întreținere fac din SH Mode 125 partenerul perfect pentru viața urbană agitată. Vine echipat cu far LED și mult spațiu pentru picioare, spațiu de depozitare sub șa de 18.5l, spațiu pentru mănuși cu port USB C și funcția Smart Key.

Programeaza un Test Ride

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro