fbpx

Piese de schimb & Accesorii

Viața este plină de opțiuni

Ai nevoie de spațiu extins de depozitare? De protecții pentru praguri sau covorașe noi?

Automobilul tau trebuie sa fie original, asa cum esti si tu. Personalizeaza-ti masina cu ajutorul gamei extinse de accesorii de cea mai buna calitate care se potrivesc cu pesonalitatea si cu stilul tau de viata.

Achizitioneaza pentru masina ta doar piese originale pentru siguranta ta dar si pentru a prelungi si proteja viata masinii.

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0737 170 560

E-mail

piese@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la adresa office@hondanord.ro și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

Descoperă accesoriile disponibile pentru modelele Honda

HR-V

Honda HR-V

  Electric   

Untitled-design-300x154

Jazz Crosstar

  Full Hybrid   

436200_ALL-NEW_HONDA_CR-V_NEW_POWERTRAIN_OPTIONS_FOR_GLOBAL_FAVOURITE

CR-V Hybrid

  Full Hybrid   

Civic-5D-Facelift

Civic 5D

Type-R-mic2-1

Civic Type R

Contactează-ne

Te-ai decis? Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0737 170 560

E-mail

piese@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro