fbpx

Siguranța

Honda Sensing, siguranță la superlativ

Sistemul revoluționar Honda SENSING reprezintă unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie și vine în dotare standard pe majoritatea modelelor noastre de ultimă generație. Rolul său este de a detecta pericole ce ar putea fi trecute cu vederea în timpul deplasării, fie colizuni iminente sau părăsiri de bandă și carosabil. Odată detectate, sistemul va interveni cu semnale audio-vizuale de alertă și măsuri de corectare a traiectoriei și vitezei, pentru a te menține pe tine și pe pasagerii tăi și vehiculele din jur în siguranță deplină.

MENȚINEREA BENZII DE CIRCULAȚIE

Folosind o cameră montată sub oglinda retrovizoare, vehiculul tău monitorizează constant liniile de demarcație de pe carosabil. Sistemul detectează dacă vehiculul părăsește banda și folosește servodirecția asistată electric pentru a aplica corecții subtile și pentru a menține deplasarea vehiculului tău pe mijlocul benzii. Rezultatul este o experienţă de conducere mai relaxată, prin reducerea mișcărilor de corecţie a direcţiei și a efortului depus în condiţii de mers pe autostradă.

 

FRÂNARE PENTRU ATENUAREA COLIZIUNILOR

Dacă o coliziune cu un vehicul sau cu un pieton este iminentă, această funcţie te va avertiza asupra pericolului și va reduce viteza pentru a diminua efectele unui potenţial impact.

AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ DE CIRCULAȚIE

Vei fi avertizat sonor şi luminos dacă autovehiculul părăseşte banda de circulaţie fără să semnalizezi intenția schimbării de direcție.

 

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE ȘI LIMITATOR INTELIGENT DE VITEZĂ

Sistemul de recunoaștere a semnelor de circulaţie identifică semnele de circulaţie și le afişează pe ecran. Pot fi afișate simultan două semne.

Această funcție poate fi combinată cu cea de Cruise Control Adaptiv Inteligent pentru a seta automat viteza la cea detectată de sistemul de recunoaștere a semnelor.

AVERTIZARE PENTRU DEPLASAREA MAȘINII DIN FAȚĂ

Avertizează șoferul atunci când mașina din față şi-a reluat deplasarea după o oprire. Sistemul te va anunța că poţi reîncepe deplasarea.

FUNCŢIE LOW SPEED BRAKE

Dacă te apropii cu viteză mică de un obiect pe care nu l-ai observat, Honda e va oferi un avertisment acustic și vizual înainte de a aplica frânarea de urgență.

CONTROLUL ACCELERAȚIEI PENTRU PREVENIREA UNEI COLIZIUNI

În traficul lent, sistemul te va avertiza dacă apeşi pedala de accelerație în timp ce există un obiect în fața ta. De exemplu, la un sens giratoriu, când șoferul din față se răzgândeşte asupra direcţiei de mers și poate aplica frâna.

HONDA PARKING PILOT

Sistemul Honda Parking Pilot folosește 4 camere video și 12 senzori sonar pentru a detecta un loc de parcare potrivit și pentru a ghida mașina în locul respectiv fără ca șoferul să atingă volanul, accelerația sau frâna. Sistemul poate parca lateral, perpendicular sau în spic, folosindu-se și de raza de bracare de doar 4.3 m.

Contactează-ne

Testează și tu modelele Honda dotate cu pachetul Honda Sensing

Suntem doar la un apel distanță.

Date de contact

Telefon

031 828 01 30

031 828 01 31

031 828 01 32

031 828 01 33

E-mail

vanzari@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro