fbpx

Combină un design elegant cu tehnologie inovatoare, pentru a-ți oferi o experiență de condus inteligentă și captivantă. Totul, cu zero emisii, pentru un stil de viață modern.

Autonomie mixtă (WLTP)

412 km

Încărcare rapidă

până la 80% în 45 min*

putere motor icon
Putere

204 CP

Siguranță

Honda SENSING

*Timpul de încărcare este calculat pentru o autonomie de 100 km, cu un încărcător de 100 kW

Galerie media e:Ny1

lines-under-headlines
Conectivitate

Conectat la lumea ta

La interior, un sistem de infotainment de 15.1`` îți oferă acces la Honda CONNECT, informații despre fluxul de energie și încărcare, precum și controlul climatizării. În plus, afișajul de 10.2`` destinat șoferului îți prezintă toate informațiile necesare, personalizabile după preferințele tale.
Poți, de asemenea, să îți încarci dispozitivul wireless sau prin porturile USB și să utilizezi Apple CarPlay sau Android Auto pentru a asculta muzica preferată prin cele șase difuzoare.

La interior, un sistem de infotainment de 15.1″ îți oferă acces la Honda CONNECT, informații despre fluxul de energie și încărcare, precum și controlul climatizării. În plus, afișajul de 10.2″ destinat șoferului îți prezintă toate informațiile necesare, personalizabile după preferințele tale.
Poți, de asemenea, să îți încarci dispozitivul wireless sau prin porturile USB și să utilizezi Apple CarPlay sau Android Auto pentru a asculta muzica preferată prin cele șase difuzoare.

 • Infotainment de 15.1″
 • Instrumentar bord digital cu ecran de 10.2″
 • Sistem audio Premium
 • Încărcare telefon wireless
24YM_eNy1_Advance_Interior_Infotainment_WithTalent_KG_CMYK-2000x1333
24YM_eNy1_Advance_Headlights_NightShots_WithTalent_KG_CMYK-2000x1333
TEHNOLOGIE

Micile detalii fac diferența

HONDA PARK PILOT - Sistemul Honda Parking Pilot folosește 4 camere video și 12 senzori radar pentru a detecta un loc de parcare potrivit și pentru a ghida mașina în locul respectiv fără ca șoferul să atingă volanul, accelerația sau frâna. Sistemul poate parca lateral, perpendicular sau în spic.

Conectivitate

Instrumentar de bord digital

Informațiile din timpul deplasării sunt furnizate prin intermediul afișajului digital de 10,2``, care este complet personalizabil pentru a se potrivi preferințelor tale de condus.

24YM_eNy1_Advance_Interior_DriverDisplay_Detail_KG_CMYK-2000x1333
24YM_eNy1_Advance_Interior_FrontSeats_View_WithTalent_KG_CMYK-2000x1333
TEHNOLOGIE

Infotainment

Conceput pentru a se potrivi perfect în viața ta, e:Ny1 dispune de un sistem de infotainment Honda CONNECT de 15,1``. Acest afișaj intuitiv îți oferă control deplin asupra funcțiilor de infotainment și conducere, inclusiv navigației, fluxului de putere și camerei pentru marșarier.

TEHNOLOGIA DE ÎNCĂRCARE

Facil și rapid

Timpul de încărcare variază în funcție de tipul de încărcător utilizat.

• Durată încarcare stație lentă AC** (11 kW / 10%-80%) – 6 ore

• Durată încarcare stație rapidă DC*** (10%-80%) – 45 minute

• Durată încarcare stație rapidă DC**** (100 km) – 11 minute

** Timpul de încărcare este calculat în intervalul: 10%-80%. Timpul poate varia în funcție de variația curentului electric în rețea.
*** Timpul de încărcare este calculat în intervalul: 10%-80%. Timpul poate varia în funcție de variația curentului electric în rețea.
**** Timpul de încărcare este calculat pentru o autonomie de 100 km. Timpul poate varia în funcție de variația curentului electric în rețea.

new_gal_1_2-1024x837
24YM_eNy1_Advance_PlugIn_Detail_KG_CMYK-2000x1333
TEHNOLOGIE

Portul de încărcare

Încărcarea se face fără efort întrucât portul de încărcare este poziționat frontal, pe grila mașinii. Acesta dispune de lumină LED integrată care indică starea încărcării și de sistem de blocare a cablului pentru a nu fi scos în timpul alimentării.

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

Noul sistem Honda SENSING

Ne angajăm să te menținem pe tine, pe pasagerii tăi, precum și pe pietoni în siguranță, motiv pentru care am inclus în noul e:Ny1 o serie de tehnologii active și pasive inovatoare.

 • Sistem de frânare pentru atenuarea coliziunilor (CMBS)
 • Avertizare părăsire bandă de circulație
 • Sistem de asistență părăsire carosabil
 • Sistem de asistență menținere bandă
 • Cruise Control Adaptiv cu Low-Speed Following
 • Sistem cameră multi-view
 • Honda Parking Pilot
 • Limitator de viteză inteligent
24YM_eNy1_Advance_Safety_KG_CMYK-scaled
24YM_eNy1_Advance_Interior_DriveModeButton_Detail_KG_CMYK-2000x1333
Liniște sufletească

Garanția Honda

Honda oferă o Garanție Standard de 5 ani sau 100.000 km, în timp ce bateria de înaltă tensiune beneficiază de o garanție de 8 ani sau 160.000 km, timp în care este garantată o capacitate de cel puțin 70%, conform condițiilor de garanție.

lines-under-headlines

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Materiale informative

  Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii. În plus, găsești un PDF cu avantajele și modul de funcționare al sistemului hibrid.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro