fbpx

Noul CR-V este disponibil cu propulsie Plug-In Hybrid și vine cu un design exterior modern, finisaje interioare premium tehnologii de ultima generatie.

Eficiență

CR-V Hybrid asigură un consum eficient de numai 5,9 l/100 km pentru varianta hibridă, în timp ce versiunea plug-in hybrid oferă emisii de până la 18 g/km, cu o autonomie 100% electrică de 82 km.

Siguranță avansată

Noul CR-V oferă este dotat, în exclusivitate cu cel mai rafinat sistem de siguranță, Honda SENSING 360.

Conectivitate

Bucură-te de conectivitate smartphone prin Honda CONNECT, cu Apple CarPlay wireless și Android Auto.

Rafinament

Răsfață-te cu un interior premium cu scaune față din piele, încălzite și ventilate.

Galerie

Interior rafinat

Noul CR-V redefinește rafinamentul. Modelul vine cu tapițerie premium din piele, plafon panoramic, scaune încălzite și ventilate, bancheta spate încălzită², plus sistem audio premium și iluminare ambientală. Interiorul este atât de atrăgător, încât vei dori să prelungești fiecare călătorie. 

Cucerește orice drum

Cu un răspuns imediat al accelerației, asigurat de un motor electric de 184 CP, combinat cu manevrabilitatea rafinată și liniștea caracteristică mașinilor electrice, noul CR-V setează noi standarde ale experienței deja emblematice de a conduce o mașina Honda. În plus, având la dispoziție mai multe moduri de condus, îți poți personaliza experiența la volan pentru a se potrivi stilului tău. 

Siguranță intuitivă

Siguranța este esențială. Honda SENSING este o dotare standard pentru toate mașinile noastre. Dar noul CR-V vine și cu noul Honda SENSING 360², cu senzori și camere suplimentare care oferă protecție completă. Noua Honda CR-V vine și cu funcții de siguranță suplimentare, precum Sistemul Multi-View Camera pentru facilitarea parcării, Faruri Adaptive și Sistem Iluminare în Curbă, care îți oferă o vizibilitate mai bună în timp ce conduci. 

Conectat în permanență

Apropie-te de CR-V cu cheia și se va debloca automat atunci când atingi mânerul. În interior, vei descoperi sistemul nostru de infotainment Honda CONNECT de 9″, cu conectivitate smartphone și încărcare wireless, un afișaj Head Up² și scaune cu funcție de memorie², care îți permit să configurezi poziția dorită de fiecare pasager. Ai bagaje? Încarcă-le, iar hayonul electric se va închide pe măsură ce te îndepărtezi, cu o simplă atingere a unui buton. 

Materiale informative

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț sau broșura de model.

CERE OFERTĂ PERSONALIZATĂ

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro