fbpx

Motocicleta Honda Africa Twin este proiectată pentru a depăși limitele. Oferă manevrare precisă și agilă în off-road, fie că vorbim despre un drum forestier de viteză, sau o urcare pe un drum stâncos

putere motor icon
Putere

102 CP

Înălțime șa

850/870 mm

Consum mixt

4.9 L/100km

VOLUM REZERVOR

18.8 l

Descoperă detaliile – motocicleta Honda AFRICA TWIN

TRUE ADVENTURE 

Noul șasiu și poziția în șa asigură controlul off-road total. Controlul este totul în off-road. Astfel, am reproiectat complet șasiul Africa Twin și l-am făcut mai ușor. 

TEHNOLOGIE AVANSATĂ PENTRU DEPĂȘIREA LIMITELOR 

Când nu scanați traseul, veți analiza tabloul de bord, așa că i-am oferit un ecran tactil TFT de 6,5 inci, cu conectare Apple CarPlay® și Bluetooth. Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) oferă schimbarea treptelor automat sau manual, precum și setarea comutatorului G pentru un răspuns mai bun în teren accidentat. 

PERFORMANȚĂ AVANSATĂ 

Am construit noua Africa Twin pentru a depăși limitele. Capacitatea cilindrică crescută a motorului sporește cuplul la turații medii – cu 5 Nm pentru livrare liniară – și aduce cu sine o creștere a puteri de 5kW. O unitate de măsurare inerțială cu 6 axe (IMU) monitorizează în permanență mișcarea dinamică pentru gestionarea precisă a Honda Selectable Tourgue Control (HSTC), Wheelie Control și Engine Brake prin patru moduri de condus implicite și două moduri personalizabile. Cornering ABS asigură siguranță sporită pe asfalt și oferă o setare pentru off-road, iar sistemul ABS poate fi dezactivat pe spate.

Detaliile contează 

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD 

Africa Twin este concepută pentru a depăși limitele. Manevrabilitatea sporită și agilă în teren accidentat – fie pe un drum cu pietriș de mare viteză, fie pe o urcare stâncoasă – se datorează șasiului ușor și brațului oscilant din aluminiu în stil CRF450R, asortat cu furca frontală inversată Showa de 45 mm și amortizorului spate cu rezervor separat. 

 

MOTOR PUTERNIC 1100CC 

Aveți o putere maximă de 102 CP și un cuplu de 105Nm cu care să vă jucați, iar acest motor bicilindru paralel este impresionant de puternic, de la zero rpm la linia roșie. Eficiența de admisie-evacuare este atent optimizată cu ajutorul ECU, pentru o senzație de accelerație îmbunătățită și un răspuns imediat. 

FARURI LED DUALE CU DRL 

Recunoscute instantaneu, cu o semnătură puternică, farurile duble cu LED oferă fascicule penetrante și sunt dotate cu lumini de zi (DRL) care se ajustează automat la intensitatea luminii ambientale, îmbunătățind siguranța indiferent de condiții. 

DISPLAY TFT TOUCH SCREEN 

Vei fi pe deplin concentrat la drum. Un ecran tactil TFT color de 6,5 inci oferă o selecție captivantă a modurilor de conducere și un control ușor al navigării și al conectivității Bluetooth. Apple CarPlay® permite oglindirea și gestionarea fără probleme a aplicațiilor iPhone sau a apelurilor prin intermediul ecranului tactil. 

CORNERING ABS ȘI ESS 

ABS controlat de IMU gestionează forța de frânare în raport cu unghiul de înclinare, viteza de decelerare și raportul de alunecare a roților față/ spate, menținând tracțiunea la limita de aderență. Ridicarea roții spate este, de asemenea, controlată. Există o setare off-road, iar sistemul ABS spate poate fi de asemenea oprit. Semnalele de oprire de urgență (ESS) indică o situație dificilă pentru cei din spate. 

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro