fbpx

Îți dorești un scuter de 125cc dinamic și distractiv? Honda SH125i este un lider datorită stilului său sportiv, modern, cu un motor eSP+ cu 4 valve, mai puternic, mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și echipat cu HSTC.

putere motor icon
Putere

13 CP

Înălțime șa

799 mm

Consum mixt

2,19 L/100km

VOLUM REZERVOR

7 l

Descoperă detaliile SH125i

Mobilitate ultra-modernă

Pentru comoditate, a fost integrat un port USB pentru încărcare în timpul deplasării. În același timp, o reproiectare atentă a geometriei suspensiei spate a îmbunătățit calitatea călătoriei și confortul pentru tine și pasagerul tău. Un nou instrumentar de bord LCD prezintă exact ceea ce ai nevoie să știi, în mod clar și precis, în timp ce iluminatul complet LED este precis și foarte vizibil.

Călătorii fără griji

Ai la îndemână comoditatea unei Smart Key Honda care acționează pornirea, șaua, capacul de la rezervor și blocarea direcției direct din buzunar, plus opțiunea de a adăuga un Top Box care se blochează automat și se deschide simplu printr-un buton montat pe suport. De asemenea, ai opțiunea de a alege protecție suplimentară împotriva intemperiilor prin intermediul parbrizului și al protecțiilor pentru mâini pentru naveta de iarnă.

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro