fbpx

Profită de oferte

Bun venit în noua eră a performanței hibride!

Profită acum de un preț imbatabil pentru leasing auto, noul Honda HR-V de la 14 EURO/ZI cu un avans minim de 15%.

CONDIȚII DE APLICARE:

 • prețurile NU includ taxa de contract(1%) și cheltuielile în vederea înmatriculării(100 Euro)
 • perioada contractuală este de 7 ani
 • toate prețurile afișate includ TVA
 • modelul eligibil: Honda HR-V ADVANCE

 

 

Beneficiile Honda Hybrid e:HEV

FĂRĂ INCĂRCARE LA PRIZĂ

HR-V este un hibrid self-charging ce nu necesită alimentarea la priză sau planificarea călătoriei în funcție de stațiile de încărcare – generează electricitate în timpul mersului.

EMISII REDUSE

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2, dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

CONSUM REDUS

Honda HR-V Hybrid este un SUV foarte economic, dar care îți oferă și multă putere și un răspuns imediat al accelerației.

MODURI DE CONDUS INTELIGENTE

Modurile de condus inteligente disponibile pe HR-V Hybrid se schimbă automat în timpul mersului – oferind performanțe maxime în toate conditiile de mers.

Materiale informative

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii. În plus, găsești un PDF cu avantajele și modul de funcționare al sistemului hibrid.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro