fbpx

DESCOPERĂ CAMPANIA DE SERVICE

TypeR-23ym-motor
AVANTAJ CLIENT REVIZIE

Honda Nord te ajută să economisești!Vino în service cu automobilul tău și profită de avantaj client de până la 400 lei pentru întreținerea periodică!Completează formularul și află ce reducere are Honda ta.

banner
VERIFICARE GRATUITĂ DE SEZON

Specialiștii Honda Nord te așteaptă pentru verificarea gratuită de vară. Te poți programa online rapid, în doar câțiva pași, iar apoi vino în service, unde vom avea grijă ca mașina ta să fie în perfectă stare pentru mult așteptata vacanță.

REVIZIE LA PREȚ SPECIAL

Revizia periodică este esențială pentru a te asigura că automobilul tău funcționează în parametri optimi, ca tu să te poți bucura in continuare de siguranță, fiabilitate dar si de menținerea valorii pentru mult timp. Alege service-ul Honda Nord iar noi îți oferim suport de până la 400 de lei!

Untitled-2
VERIFICARE GRATUITĂ

Asigură-te că Honda ta este pregătită pentru drumurile din acest nou sezon. Programează verificarea gratuită de vară pentru a fi sigur că sistemele și echipamentele cu care este dotată mașina ta sunt în stare de funcționare optimă.

22YM-HR-V-Style-DashDriver-KG-1024x683

*Oferte valabile până pe 30 septembrie.

**Ofertele nu se cumulează cu alte promoții existente.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU OFERTĂ

Suntem doar la un clic distanță.

L-V: 08:30 – 17:00

Date de contact:

Telefon

0723 137 898

E-mail

programari.service@hondanord.ro

 

Pentru informații suplimentare, completează formularul alăturat și vei fi contactat de colegii noștri în cel mai scurt timp.

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro