fbpx

Inspirat de Africa Twin, noul CB500X este o motocicletă pentru cei ce vor să cucerească orașul, ce inspiră spiritul de aventură prin liniile agresive și dinamice

putere motor icon
Putere

47.6 CP

Înălțime șa

830 mm

Consum mixt

3.6 L/100km

VOLUM REZERVOR

17.5 l

Descoperă detaliile CB 500 X

O lume întreagă te așteaptă 

Modelul este propulsat de un motor puternic, agil și eficient, perfect pentru explorare, cu 47.6 CP și cuplu maxim de 43 Nm @ 6500 rpm și acceleratie imbunatatita. Înălțimea până la șa este de 830 mm, oferind o poziție relaxată cu vizibilitate și control excelente. 

Suspensie cu cursă lungă 

Indiferent dacă doriți să faceți o scurtă călătorie pe străzile accidentate ale orașului sau să explorați priveliștile nesfârșite ale drumului deschis, CB500X este gata. Furca telescopică de 41 mm și cea spate Pro-Link oferă o deplasare lină și extinsă pentru a absorbi șocurile. Ambele sunt reglabile pentru preîncărcarea arcului, adaptând geometria direcției pentru a găzdui un pasager și un bagaj complet. 

Manevrabilitate 

Aventura este despre libertate infinită. Dar libertatea nu are sens dacă călătoria ta este incomodă. CB500X dispune de un cadru din oțel diamant cu rigiditate sporită pentru a oferi cel mai bun feedback. Motorul este amplasat aproape de basculă pentru o manevrabilitate cât mai bună, iar înălțimea șeii este de 830 mm, ceea ce face ca poziția de conducere să fie verticală și relaxată, oferind vizibilitate și control excelente în față. 

Abilități off-road 

Aceasta este o motocicletă concepută pentru a face față oricărui tip de teren. Gardă la sol este suficientă pentru drumuri accidentate, iar unghiul larg de virare al ghidonului vă oferă o manevrabilitate remarcabilă. O roată față de 19 inch îmbunătățește stabilitatea și capacitatea de a sări peste obstacole, iar anvelopele asigură aderență feedback-ul de care ai nevoie. Parbrizul ridicat vă menține protejat pentru o plimbare mai plăcută. 

Controlul frânei 

Fără control, puterea este inutilă. CB500X vine echipat cu un disc de 310 mm pe față și etrier cu două pistoane și un disc spate de 240 mm și etrier cu un singur piston. ABS cu canal dublu este dotare standard astfel încât să puteți gestiona cu ușurință forța de frânare în condiții umede sau uscate. 

Detaliile fac diferența

Display informații 

CB500X este echipat cu un display LCD cu afișaj negativ, care prezintă toate informațiile de care ai nevoie într-un mod clar și concis. Include indicator de viteză și turații, odometru cu trip A/B, indicatoare de nivel și consum de combustibil și indicatoare Shift Up și Gear Position. 

Libertate deplină 

Proiectat pentru a face față oricărui tip de teren, noul CB500X este echipat cu o roată față mărită de 19″, gardă la sol îmbunătățită pentru teren accidentat, cadru-diamant de oțel, ghidon cu flexibilitate mărită pentru manevrabilitate și viraje, iar componentele grele sunt grupate către centru pentru o manevrabilitate excepțională. Modificările nu sunt însă doar de design; cu o suită modernă de tehnologii cum ar fi, ambreiajul anti-alunecare, pentru tracțiune sporită chiar și la frânare, frână puternică cu 2 pistoni și ABS cu două canale. Rezultatul este un vehicul care te poate duce oricând acolo unde vrei să ajungi. 

Proiectat pentru tine 

Aventura și extazul nu exclud neapărat confortul. Noul CB500X oferă o postură confortabilă de condus, iar furca telescopică de 41mm și suspensia spate Pro-link Monoshock, optime pentru teren accidentat, sunt ajustabile pentru încărcare. Deasupra ghidonului cu mânere conice pentru manevrabilitate se află un Display LCD intuitiv, ce proiectează toate informațiile de care ai nevoie direct în linia ta vizuală. Iluminarea full-LED oferă o prezență premium, remarcabilă, dar în același timp oferă și o vizibilitate sporită, iar în spatele motocicletei, stopurile de urgență automate vă vor proteja în cazul unei frânări neașteptate. 

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HONDA 

Honda Motorcycles App 

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă. 

 • Descarcă aplicația pentru iOS 
 • Descarcă aplicața pentru Android 

Materiale informative

Programeaza un Test Ride

Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:
  Intră în comunitatea Honda Nord! Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda. Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:

  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon
  E-mail

  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro