fbpx

Slide descopera civic 5d CIVIC 5D 1.5 VTEC Turbo, 182 CP
Suspensie adaptivă
Siguranță avansată
                 Noul stil crossover HYBRID
Disponibil din Q1 2022
1.5 VTEC Turbo, 182 CP
Suspensie adaptivă
Siguranță avansată
        

    
                 CIVIC 5D 1.5 VTEC Turbo, 182 CP
Suspensie adaptivă
Siguranță avansată

Noul Civic Hatchback a fost proiectat cu spiritul sportiv al brandului Honda în minte, iar performanțele dinamice sunt în prim plan

putere motor icon
Putere

182 CP

VITEZĂ MAXIMĂ

220 km/h

Consum mixt

6,1 l/100 km

Portbagaj

420 litri

Galerie video

Play

PERFORMANȚĂ ȘI CONSUM

Poți alege între două motoare rafinate, supraalimentate, pe benzină: puternicul 1.5 VTEC de 182CP sau eficientul 1.0 VTEC de 126CP.

Play

CONECTIVITATE

Noul Civic 5D integrează sistemul multimedia Honda CONNECT cu ecran tactil de 7″*, radio digital DAB, Apple Carplay și Android Auto™.

Play

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță, disponibil standard pe toată gama.

Platinum White Lunar Silver Metallic Sonic Grey Polished Metal Metallic Crystal Black Pearl Rallye Red Brilliant Sporty Blue Metallic

PERFORMANȚĂ

Noul Civic 5D vine cu un nou șasiu ușor din materiale rezistente la tensionare, pentru a micșora greutatea și pentru a rigidiza caroseria, dar și pentru a spori performanțele dinamice. Bucură-te de noul motor supraalimentat, pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo și 182CP, disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată (CVT).

DOTĂRI INTERIOR STANDARD DE TOP

Confort și control

Din prima secundă vei simți materiale plăcute la atingere şi detalii premium. Am inclus o gamă vastă de tehnologii pe un tablou de bord ergonomic, un design simplu și intuitiv și vizibilitate extraordinară. Așază-te în scaunele conturate și descoperă un spațiu calm și liniștit unde te vei bucura de fiecare călătorie.

Versatilitate

Tragerea frânei de mână e istorie. Honda Civic 5D dispune de o frână de parcare electrică cu Brake Hold ce se activează prin apăsarea unui buton.

Spațiu și ergonomie

Suficient de flexibil pentru a transporta tot ce îți trebuie, noul Civic dispune de numeroase componente utile, cum ar fi hayon-ul cu deschidere largă, bancheta spate rabatabilă 60:40 și protecţia inteligentă pentru portbagaj, manevrabilă folosind o singură mână, dar si cu un spațiu portbagaj de 420 litri.

EXTERIOR CE IESE ÎN EVIDENȚĂ

Design agresiv

Noul Civic 5D este conceput pentru a incita. Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant și sportiv, design-ul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice.

Dinamică remarcabilă

Civic 5D este proiectat pentru dinamică și pasiune, garantat să întoarcă priviri. Designul noilor modele de jante inspirate din industria aeronautică face Civic-ul să se remarce oriunde vei călători, iar accesoriile originale sunt făcute să-ți sporească plăcerea de a conduce.

TEHNOLOGIE

Honda Connect

Honda Connect te ţine la curent cu toate lucrurile care te pasionează, muzica preferată şi prietenii pe ecranul tactil de 7”. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență deplin conectată.

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

Honda Sensing® este suita noastră exclusivă de tehnologii de siguranță și de asistență pentru șofer, proiectată să te avertizeze asupra micilor lucruri pe care le poți pierde din vedere. Standard pe noul Civic 5D, sistemul vine cu asistență la părăsirea carosabilului și schimbarea benzii, cruise control adaptiv și frânare automată pentru atenuarea coliziunilor.

Cameră video retrovizoare

Află exact ce se află în spatele tău. Camera video retrovizoare vine ca dotare standard pe noul Civic 5D și îți oferă 3 unghiuri de vizualizare în spatele mașinii: normal, wide și vertical.

Cere ofertă personalizată

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Știri/Noutăți
  Notifică/Informări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

  Materiale informative

  Vrei să afli mai multe detalii? Descarcă lista de preț, broșura de model sau broșura pentru accesorii.

  Honda Nord

  Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

  PROGRAM DE FUNCTIONARE

  Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
  031 828 01 30
  vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro