fbpx

Slide CIVIC 5D hybrid
Disponibil din toamna 2022
Disponibil din toamna 2022
CIVIC 5D Hybrid Disponibil din toamna 2022

Noul Civic va fi oferit exclusiv cu propulsie hibridă, urmând să devină cel mai recent model care va dispune de sistemul avansat e:HEV (vehicul electric hibrid)

A 11-A GENERAȚIE CIVIC

Civic rămâne un model de bază pentru Honda în Europa, iar ultima generație se bazează pe o moștenire de aproape 50 de ani, oferind în continuare practicabilitate, confort și un design incontestabil distinctiv.

Noul Civic va contribui la îndeplinirea obiectivului de a avea întreaga gamă de modele de masă, electrificată până la sfârșitul lui 2022

Sistemul de propulsie hibrid, apreciat deja pe Jazz, Jazz Crosstar, CR-V, și în curând și pe HR-V,  va oferi noilor proprietari Civic, amestecul perfect de performanță, distracție și eficiență.

Vânzări

De la lansarea sa în 1972, Civic a fost extrem de bine primit de clienții din întreaga lume, vânzând peste 27 de milioane de unități în 170 de țări. Obiectivul noului Civic 5D e:HEV este de a continua acest success.
Noul Civic va ajunge în Europa din toamna anului 2022.

lines-under-headlines

Cere ofertă personalizată

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro