fbpx

Slide

Anul acesta tu ești Moș Crăciun!

PENTRU CĂ TOATĂ LUMEA IUBEȘTE SĂ PRIMEASCĂ CADOURI DE CRĂCIUN, PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE, LA ACHIZIȚIA UNEI HONDA CR-V 4WD EXECUTIVE, POȚI SĂ ÎȚI ALEGI UNUL DINTRE CELE 3 CADOURI DISPONIBILE EXCLUSIV LA HONDA NORD*!

500 litri de combustibil*

cadou-combustibil
Alege cadoul perfect pentru momentele în care pur și simplu nu vrei să te mai gândești la coada de la benzinărie. Optează să primești 500 de litri de combustibil pentru noua ta Honda CR-V și bucură-te de călătorii fără griji de sărbători.

Mentenanță gratuită*

cadou-revizii
Iți place să sărbătorești Crăciunul în fiecare zi a anului? Nu mai sta pe gânduri și alege cadoul cu pachetul de mentenanță periodicăa recomandată gratuită! Cadoul o să te țină pe toată durata garanției de 5 ani sau 100 000 Km, primul termen atins.

Anvelope de iarnă*

cadou-anvelope-iarna
Da, da… te înțelegem… este greu să inovezi în fiecare zi, așa că ți-am pregătit un cadou cu un set perfect de anvelope de iarnă, cu montaj inclus și miros de scorțișoară. Așa că vei putea să urci fără griji până la cabana Moșului din vârful muntelui de câte ori vrei.

* – Promoție valabilă în perioada în perioadă 1 noiembrie – 31 decembrie 2022, în limita stocului disponibil, pentru orice Honda CR-V 4WD Executive comandat.

Vrei mai multe informații despre model?

Vizitează pagina modelului Honda CR-V sau descarcă lista de preț pentru echiparea Executive și află tot ce ai nevoie despre viitoarea ta mașină.

M-am hotărât, sunt gata să aleg cadoul Honda perfect pentru Crăciun!

  Opțional:

  Intră în comunitatea Honda Nord!

  Rămâi conectat cu Noutățile, Ofertele Speciale sau Evenimentele Honda.
  Alege categoriile de comunicare pentru care dorești să primești informări din partea Honda Nord:


  Atenționări
  Oferte speciale relevante
  Informații evenimente
  Sondaje de opinie

  Aleg modalitatile prin care doresc sa fiu contactat in vederea derularii activitatilor acceptate de mine mai sus:


  Telefon  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale
  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Honda Nord in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Honda Nord si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Honda Nord (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.
  Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la office@hondanord.ro sau telefonic la numarul 031 828 01 30. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.
  Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.
  Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Honda Nord inseamna TOYO MOTOR NORD SRL.

   Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

   Cum putem imbunatati aceasta pagina?

   Honda Nord

   Suntem la un clic distanță. Contactează-ne pe e-mail sau la telefon pentru o ofertă personalizată, o programare la test-drive sau la service.

   PROGRAM DE FUNCTIONARE

   Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 14:00
   031 828 01 30
   vanzari@hondanord.ro service@hondanord.ro